Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

HΠΑ: Πέθανε από επιπλοκές γνωστή παρουσιάστρια τηλεοπτικού καναλιού – Η Αμάντα Χάνσον ήταν μόλις 38 ετών

Σοκ προκάλεσε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Μemphis News» η θλιβερή είδηση ότι η δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αμάντα Χάνσον (Amanda Hanson) πέθανε εξαιτίας επιπλοκών σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Η είδηση της απώλειας της Χάνσον που είχε παντρευτεί πρόσφατα σκόρπισε θλίψη στους συναδέλφους της στις ΗΠΑ που με αναρτήσεις τους αποχαιρετούν το χαμογελαστό κορίτσι που είχε γίνει γνωστή για το κέφι της και τα χορευτικά της βίντεο.

Το Κ8 News, τηλεοπτικός σταθμός του Αρκάνσας, όπου η δημοσιογράφος είχε εργαστεί για πολλά χρόνια αποκάλυψε ότι η Χάνσον υπέστη επείγον ιατρικό περιστατικό νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και πέθανε από επιπλοκές την περασμένη Πέμπτη.

«Είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε την απώλεια της συναδέλφου μας Amanda Hanson» ανέφερε το μήνυμα του τηλεοπτικού σταθμού στο Twitter.

«Η Amanda, μια αγαπημένη δημοσιογράφος, συνάδελφος και φίλη, εντάχθηκε στην ομάδα του Action News 5 το 2021 και ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από το Action News 5 Digital Desk».

«Ως βασικό μέλος της ομάδας διαχείρισης των ειδήσεων, υπήρξε στενή σύμβουλος σε όλα τα ψηφιακά θέματα, ιδιαίτερα διαπρέποντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» προσέθεσε το Action News 5. Συλλυπητήρια μηνύματα κατέκλυσαν το διαδίκτυο μετά την απρόσμενη είδηση της απώλειάς της.

Πηγή: People, Fox News

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...