Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Ο σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς υποβάλλει αίτηση διαζυγίου μετά από 14 μήνες γάμου

Ο σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Σαμ Άσγκαρι, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την τραγουδίστρια 14 μήνες μετά τον γάμο τους.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι επιβεβαίωσαν ότι η αίτηση έγινε την Τετάρτη 16/8, λίγες ώρες αφότου πολλά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του TMZ και του περιοδικού People, ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει.

Η Σπίαρς παντρεύτηκε τον Άσγκαρι στο σπίτι της στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια στις 9 Ιουνίου 2022 μπροστά σε καλεσμένους όπως η Σελένα Γκόμεζ, η Ντρου Μπάριμορ, η Πάρις Χίλτον και η Μαντόνα. Ο γάμος θεωρήθηκε ορόσημο στη νέα της ζωή που ξαναβρήκε, μετά τη διάλυση, μόλις έξι μήνες νωρίτερα, της δικαστικής επιμέλειας του πατέρα της, που έλεγχε τη ζωή της για περισσότερα από 13 χρόνια.

Η ποπ σταρ γνώρισε και άρχισε να βγαίνει με τον Άσγκαρι, μοντέλο και ηθοποιό, όταν εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ της για το τραγούδι Slumber Party το 2016.

Η επιθυμία της να παντρευτεί τον Άσγκαρι ήταν ένας από τους λόγους που ήθελε να δοθεί τέλος στην περιοριστική επιτροπεία, η οποία, όπως είπε, την εμπόδιζε. Οι δυο τους ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Σεπτέμβριο του 2021, καθώς έγινε σαφές ότι θα απελευθερωνόταν από την επιτροπεία, η οποία έληξε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Η Spears τέθηκε υπό την κηδεμονία του πατέρα της το 2008. Στην αρχή συνέχισε να κυκλοφορεί δίσκους, να γυρίζει βίντεο και να κάνει ζωντανές εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης συναυλίας στο Λας Βέγκας. Καθώς όμως εμφανιζόταν λιγότερο συχνά στο κοινό, οι θαυμαστές της άρχισαν να ζητούν να αποδεσμευτεί από τη ρύθμιση, κάτι που τελικά μετατράπηκε στο κίνημα #FreeBritney.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Σεργκέι Μινγκαζόφ, δημοσιογράφος που εργάζεται για τη ρωσική έκδοση του Forbes, συνελήφθη ως ύποπτος για διάδοση ψευδών ειδήσεων σχετικά με τον ρωσικό στρατό,...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...