Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία – Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο: Ύποπτη για διακίνηση κοκαΐνης πυροβόλησε και τραυμάτισε τελωνειακή υπάλληλο

Από σφαίρα τραυματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, μέσα στο αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ, μια τελωνειακή υπάλληλος, όταν άνοιξε πυρ εναντίον της μια Περουβιανή η οποία είχε συλληφθεί για διακίνηση πολλών κιλών κοκαΐνης.

Όπως έγινε γνωστό, η υπάλληλος «τραυματίστηκε από ένα πρόσωπο περουβιανής υπηκοότητας που κρατείτο στο πλαίσιο έρευνας» ανέφερε η εισαγγελία του Μπομπινί, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία του περιοδικού Valeurs Actuelles. Η ύποπτη κατάφερε να αρπάξει το όπλο της τελωνειακού και έριξε μόνο μία σφαίρα, τραυματίζοντας την υπάλληλο στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με την πηγή αυτήν.

Η επίθεση σημειώθηκε τη στιγμή που η υπάλληλος συνόδευε την κρατούμενη στην τουαλέτα, ανέφερε το συνδικάτο Solidaires Douanes.

«Γλιτώσαμε μια τραγωδία για λίγα εκατοστά», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές, χαιρετίζοντας τον «επαγγελματισμό» των άλλων τελωνειακών υπαλλήλων που κατάφεραν να εξουδετερώσουν την ύποπτη, προτού να προλάβει να πυροβολήσει ξανά.

Κατά την έρευνα στις αποσκευές της νεαρής Περουβιανής εντοπίστηκαν τρία κιλά κοκαΐνης. Η γυναίκα τέθηκε υπό κράτηση και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, πέρσι κατασχέθηκαν περισσότεροι από 157 τόνοι ναρκωτικών ουσιών, ιδίως κάνναβης και κοκαΐνης, ποσότητα που συνιστά ρεκόρ όλων των εποχών για τη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / AFP

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εποικοδομητική χαρακτήρισαν τη συνάντηση που είχαν στην Άγκυρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς έστειλαν το μήνυμα...

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνουν σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου την έναρξη της αποστολής των πρώτων ενημερωτικών SMS στις δικαιούχος του Εθνικού Προγράμματος...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενεργοποιήθηκε η νέα δωρεάν εφαρμογή και πλατφόρμα JOBmatch της ΔΥΠΑ για την άμεση διασύνδεση των επιχειρήσεων τουρισμού και εστίασης με όσους ψάχνουν για δουλειά...

ΕΛΛΑΔΑ

«Στο Οχυρό Ρούπελ, με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γ. Κωστίδη, όπου τιμήσαμε μία από πλέον ηρωικές στιγμές στην Ιστορία της χώρας, με την επιμνημόσυνη...