Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Γυναίκα κατέληξε στο χειρουργείο μετά από συμβουλή ομορφιάς σε κοινωνικό δίκτυο

Μία γυναίκα χρειάστηκε επέμβαση μετά τη χρήση ελαίου καρύδας για να αφαιρέσει το μακιγιάζ της– ένα κόλπο που ισχυρίστηκε ότι είδε σε γνωστό κοινωνικό δίκτυο και το οποίο της προκάλεσε μία επώδυνη μόλυνση του ματιού.

Η 22χρονη Aranza από το Μεξικό, χρησιμοποιούσε για χρόνια το έλαιο καρύδας για ντεμακιγιάζ, αφού ανακάλυψε τη μέθοδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόσφατα ανέπτυξε ένα «κριθαράκι» αλλά στην αρχή δεν έδωσε σημασία. Αλλά καθώς ο πόνος συνεχιζόταν, αποφάσισε να αναζητήσει λύση.

TikTok/@entre_letrasea

Η Αranza διάβαζε για δύο πτυχία, δεν είχε χρόνο για ιατρική προσοχή, οπότε αποφάσισε να ψάξει για μία εναλλακτική θεραπεία. «Είδα στα κοινωνικά δίκτυα ότι τα αφαιρούσαν με ζεστό και κρύο νερό και αποφάσισα να το δοκιμάσω αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Στο τέλος αναγκάστηκα να επισκεφτώ δύο οφθαλμιάτρους, που μου είπαν ότι έφταιγε το έλαιο».

Η επέμβαση διήρκεσε 20-25 λεπτά και η Aranza ανέρρωσε πλήρως. Τώρα αποστολή της είναι να μοιραστεί την εμπειρία της και να προειδοποιήσει άλλους, ενώ το βίντεό της έχει συγκεντρώσει πάνω από 156.000 προβολές και 12.000 «μου αρέσει».

Η ίδια καταλήγει «Και το δηλητήριο του φιδιού είναι φυσικό προϊόν, αλλά αυτό δεν το καθιστά ακίνδυνο. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε κατάλληλα προϊόντα διαθέσιμα στο εμπόριο και να ακολουθούμε τις συμβουλές των επαγγελματιών».

Πηγή: Independent

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...