Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Δυο αγόρια, 6 και 3 ετών, τράκαραν το αυτοκίνητο των γονιών τους σε μια επικίνδυνη βόλτα

Ήταν μια νυχτερινή βόλτα που ευτυχώς τελείωσε χωρίς κανείς να τραυματιστεί σοβαρά.

Δύο αδέλφια, ηλικίας 6 και 3 ετών, έκαναν μια βόλτα με το αυτοκίνητο των γονιών τους αργά το βράδυ της Τετάρτης στο νησί Λανγκάουι της Μαλαισίας, όπου τους μάζεψε η τοπική αστυνομία αφού έχασαν τον έλεγχο και προσέκρουσαν σε μια κολόνα φωτισμού.

Ο προφανής λόγος για τη νυχτερινή βόλτα των αδελφών; Πήγαιναν στα μαγαζιά για να αγοράσουν ένα νέο αυτοκινητάκι.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Λανγκάουι, Σαριμάν Ασάρι, δήλωσε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσαν, ένα ασημί Toyota Vios, είχε προσελκύσει την προσοχή άλλων οδηγών, οι οποίοι το καταδίωξαν επειδή υπέθεσαν ότι ο οδηγός ήταν «μεθυσμένος».

Ανέφερε ότι τα αγόρια είχαν βγει κρυφά από το σπίτι τους ενώ «η μητέρα τους ήταν στο μπάνιο και ο πατέρας κοιμόταν» και πήραν το όχημα. Είχαν διανύσει περίπου 2,5 χιλιόμετρα πριν από τη σύγκρουση, η οποία προκάλεσε ζημιές στο καπό του αυτοκινήτου, πρόσθεσε ο Σαριμάν.

«Ο οδηγός ήταν ένας ανήλικος ηλικίας έξι ετών, ο οποίος οδηγούσε έναν επιβάτη – τον αδελφό του, ηλικίας τριών ετών. Το δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο, που ταξίδευε από την Ουλού Μέλακα προς το Καμπάνγκ Νιιόρ Τσαμπάνγκ, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε έναν φανοστάτη κοντά στο Καμπάνγκ Τίτι Τσανγουάνγκ», δήλωσε ο Σαριμάν.

Ένα βίντεο κλιπ 95 δευτερολέπτων που έχει γίνει viral στο Facebook φαίνεται να δείχνει τα αγόρια να κάθονται στη θέση του οδηγού, φορώντας καθημερινά πουκάμισα και κόκκινα παντελόνια.

Ακούγονται να λένε στους περαστικούς ότι θέλουν να πάνε σε ένα κατάστημα παιχνιδιών για να αγοράσουν ένα μοντέλο αυτοκινήτου. «Η μαμά είναι στο σπίτι και θα πάμε στο κατάστημα», λέει το μεγαλύτερο αγόρι στα μαλαισιανά. «Θέλουμε να αγοράσουμε ένα μαύρο αυτοκίνητο», προσθέτει ο μικρότερος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μεγαλύτερο αγόρι υπέστη ένα κόψιμο στο πηγούνι, ενώ ο αδελφός του δεν τραυματίστηκε. Δεν έχουν κατονομάσει κανένα από τα δύο παιδιά.

Είπαν ότι η υπόθεση ερευνάται βάσει του άρθρου 43 του νόμου περί οδικών μεταφορών του 1987 για απερίσκεπτη οδήγηση.

Πηγή: CNN

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων μεταξύ των παιδιών ηλικίας 11 με 15 ετών είναι «ανησυχητικά», σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας...

ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε έναν Λοχαγό του Στρατού για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) αστυνομικοί στη Χαλκίδα....