Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Ταγίπ Ερντογάν: Η αντιπολίτευση χέρι -χέρι με τρομοκράτες και ΛΟΑΤΚΙ -Προεκλογική εμφάνιση με Togg

Από το Γκέμλικ της Προύσας ο Ταγίπ Ερντογάν, εξήγγειλε νέες φοροαπαλλαγές, αναφέρθηκε στο φυσικό αέριο της Μαύρης Θάλασσας και εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της αντιπολίτευσης καταλογίζοντας στον Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου ότι βαδίζει χέρι – χέρι με τρομοκράτες. Ο Τούρκος πρόεδρος δεν παρέλειψε να διαφημίσει και το αυτοκίνητο που οδηγούσε, το εγχώριο Togg.

«Το Togg δεν είναι απλώς μια μάρκα αυτοκινήτου. Είναι μια κίνηση τεχνολογίας με τον σχεδιασμό και το λογισμικό του. Η μπαταρία του είναι η πιο σημαντική πλευρά αυτής της ανακάλυψης. Αυτές οι μπαταρίες είναι προϊόντα που χρησιμοποιούνται όχι μόνο στο Togg αλλά και σε πολλούς τομείς», είπε.

Επίθεση στον Κιλιτσντάρογλου: Η «Συμμαχία των 7» μετράει μέρες για να χάσει

«Θα αδειάσουμε τις φυλακές», λέει ο κ. Κιλιτσντάρογλου. Η χώρα είναι κράτος δικαίου, τι αδειάζετε; Λέει ότι θα απελευθερώσει ακόμη και τον τρομοκράτη Ντεμιρτάς, λέει ότι θα απελευθερώσει τον Οτσαλάν. Δεν αφήσαμε το αίμα των μαρτύρων μας στο χώμα. Τα μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων PKK και FETO μετρούν μέρες τώρα», τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν και προειδοποίησε:

«Μετρούν μέρες και όσοι ενοχλούνται από τις στρατιωτικές μας δραστηριότητες. Έχετε ακούσει ότι υποσχέθηκαν κάποια έργα στην εκπαίδευση, την υγεία, την ασφάλεια, τις μεταφορές, τη γεωργία; Έχετε ακούσει για κάποιο έργο για το μέλλον των παιδιών μας; Η μόνη τους αποστολή είναι να γυρίσουν τη χώρα μας μισό αιώνα πίσω παραδίδοντας την ασφάλειά μας στους τρομοκράτες και το μέλλον μας στους ιμπεριαλιστές».

Νέοι, δεν υπάρχει αντίρρηση για το γάμο ε; διερωτήθηκε ο Τούρκος πρόεδρος αποκαλώντας το κόμμα του Κιλιτσντάρογλου, της Μεράλ Ακσενέρ αλλά και το φιλοκουρδικό, ως συμμάχους των ΛΟΑΤΚΙ.

«Μην κοιτάτει εκείνους του LGBT (ΛΟΑΤΚΙ), αυτό το Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα είναι LGBT, το «Καλό Κόμμα» είναι LGBT, το (φιλοκουρδικο) HDP είναι LGBT. Εμείς βαδίζουμε σε αυτό το δρόμο με την Άγια Οικογένεια της Συμμαχίας του Έθνους», είπε.

Αγαπητά μου αδέλφια, κάθε νέα εκλογική διαδικασία είναι ένα νέο σταυροδρόμι στη μοίρα των λαών και των εθνών, συμπλήρωσε για να επανέλθει στις κατηγορίες περί υποστήριξης των τρομοκρατών, όπως αποκαλεί τους Κούρδους του PKK.

«Κόβουν βολτες με τους τρομοκράτες, χέρι- χέρι, Στο Καντίλι (έδρα του ΡΚΚ) υποστηρίζουν τον Κιλιτσντάρογλου. Εμείς εμπιστευόμαστε το έθνος μας. Αυτή η χώρα δεν θα γίνει κράτος τρομοκρατίας», τόνισε.

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε επίσης στο φυσικό αέριο της Μαύρης Θάλασσας:

“Θα επενδύσουμε στο μέλλον μας με τα κέρδη από το αέριο, του οποίου η αξία του αποθέματος υπολογίζεται μεταξύ 500 δισ. δολαρίων και 1 τρισ. δολαρίων, που θα τα διαθέσουμε για τη χώρα μας”.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Εορτή του Αγίου Γεωργίου σήμερα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, τιμάται η μνήμη του. Η ημερομηνία μνήμης του, είναι κινητή, αλλά συνήθως εορτάζεται...

ΕΛΛΑΔΑ

Για ακόμη μία χρονιά δεν έλειψαν οι σοβαροί τραυματισμοί από κροτίδες και βεγγαλικά, με περιπτώσεις μάλιστα και ακρωτηριασμού ύστερα από διακομιδή στο νοσοκομείο. Παρά τους εντατικούς και εκτεταμένους...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχές για ένα ειρηνικό και δημιουργικό αύριο έστειλε στο πασχαλινό μήνυμά της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία έκανε Ανάσταση στη Μητρόπολη. Εκτός των...

ΕΛΛΑΔΑ

Στιγμές τρόμου έζησαν τα μέλη μιας οικογένειας, όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους στην συνοικία Μπεγουλάκι της Πάτρας αφού ακολούθησαν την περιφορά του Επιταφίου, το...