Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Ηθοποιός Τζ. Ρένερ για το ατύχημα – σοκ με το εκχιονιστικό μηχάνημα: «Κατευθυνόταν προς τον ανηψιό μου – Το ίδιο θα έκανα και σήμερα»

Η πρώτη συνέντευξη του κινηματογραφικού αστέρα Τζέρεμι Ρένερ μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα που είχε την Πρωτοχρονιά με την Diane Sawyer, αναμένεται να προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση. Ο κινηματογραφικός αστέρας είναι ιδιαίτερα γνωστός για το ρόλο του ως Hawkeye σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες της Marvel.

Στο αφιέρωμα ο ίδιος μιλά για το περιστατικό και την περιπετειώδη διαδικασία ανάρρωσής του.

Σε ασκήσεις φυσικοθεραπείας (Jeremy Renner’s Instagram Photo)

Ο ίδιος παρασύρθηκε από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους 14.000 κιλών, όταν απομάκρυνε το χιόνι από την περιοχή του σπιτιού του, στο Mt. Rose Highway, έπειτα από έντονες χιονοπτώσεις στη Νεβάδα, το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για το ιδιωτικό του μηχάνημα, το οποίο γλίστρισε στο χιόνι όταν το φρένο έκτακτης ανάγκης του δεν λειτούργησε. Τότε, ο άνδρας προσπάθησε να προστατεύσει τον ανηψιό του από τραυματισμό, αφού το εκχιονιστικό κατευθυνόταν κατά πάνω του.

Σκέφτηκα: «Δεν πρόκειται να σκοτωθώ – Αποκλείεται»

Στη συνέντευξη φαίνεται να δακρύζει καθώς αναφέρεται στον αντίκτυπο του ατυχήματος στην οικογένειά του. «Επέλεξα να επιβιώσω», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι σκέφτηκε: «Δεν πρόκειται να σκοτωθώ. Αποκλείεται».

Κοντά στο μοιραίο σημείο, μερικές ημέρες πριν από το συμβάν (Jeremy Renner’s Instagram Photo)

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πόνο του όταν τον καταπλάκωσε το μηχανήμα, ωστόσο όπως είπε «ήταν ξύπνιος κάθε στιγμή του ατυχήματος».

Ο άνδρας υποβλήθηκε σε θεραπεία και χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων του – συμπεριλαμβανομένων 30 σπασμένων οστών.

Νοσηλευόπμενος λίγες μέρες μετά από το σοκαριστικό ατύχημα (Jeremy Renner’s Instagram Photo)

 

«Τον έβλεπα μέσα σε μια λίμνη αίματος που έτρεχε από το κεφάλι του», θυμάται ο ανιψιός του Ρένερ στο τρέιλερ του επερχόμενου αφιερώματος. «Έτρεξα προς το μέρος του. Δεν πίστευα ότι ήταν ζωντανός» ανέφερε.

«Θα το έκανα ξανά», είπε πάντως ο Ρένερ στην εκπομπή, ερωτηθείς πώς θα λειτουργούσε σήμερα σε ένα παρόμοιο συμβάν. «Κι αυτό, γιατί το μηχάνημα κατευθυνόταν πάνω στον ανιψιό μου» πρόσθεσε.

Πηγή: hollywoodreporter.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...