Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Σεισμός Τουρκία: Ζωντανός βρέθηκε μετά απο ώρες ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ και της Τσέλσι, Κρίστιαν Ατσού

Ο πρώην εξτρέμ των Τσέλσι και Νιούκαστλ, Κρίστιαν Ατσού (31) βρέθηκε ζωντανός αφού είχε παγιδευτεί στα ερείπια για ώρες μετά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που έπληξε χθες την Τουρκία.

Ο Christian Atsu βρέθηκε ζωντανός μετά από αναφορές ότι ήταν «παγιδευμένος» και αγνοούμενος στα ερείπια μετά τον καταστροφικό σεισμό, αναφέρει η Daily Mirror.

Η πορτογαλική εφημερίδα ABola ανέφερε ότι ο Atsu διασώθηκε από τα ερείπια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραυματισμό στο δεξί του πόδι και δυσκολία στην αναπνοή.

Ο δημοσιογράφος SadiqAdams ισχυρίζεται ότι έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα διοίκησης του Atsu και επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ασφαλής. Ο Adams ανακοίνωσε προηγουμένως στο Twitter ότι ο Atsu «βρισκόταν στον 9ο όροφο του κτιρίου που κατέρρευσε μαζί με άλλους εννέα παίκτες και δύο διαιτητές.

Τρεις παίκτες και ένας αξιωματούχος του συλλόγου διασώθηκαν. Οι διευθυντές του συλλόγου βρίσκονται στο σημείο ενώ η έρευνα συνεχίζεται», μεταδόθηκε από το πρακτορείο Tanjug.

Ο παίκτης της εθνικής Γκάνας και παίκτης της τουρκικής ομάδας της πρώτης κατηγορίας Χατάϊσπορ δηλώθηκε αγνοούμενος χθες, μετά την κατάρρευση κτιρίου κατοικιών στην τουρκική πόλη Χατάι.

Περισσότεροι από 4.300 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια σειρά ισχυρών σεισμών που έπληξαν τη νοτιοανατολική Τουρκία, καθώς και τη γειτονική Συρία, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...

ΕΛΛΑΔΑ

«Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα για την επικείμενη κακοκαιρία» δήλωσε στο ΕΡΤNews ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ενώ τόνισε προτεραιότητα είναι...

ΔΙΕΘΝΗ

Παρά το γεγονός ότι φαίνεται να απομακρύνεται η πιθανότητα για μια μεγάλης κλίμακας επιχείρησης αντιποίνων του ισραηλινού στρατού εναντίον του Ιράν μετά την τηλεφωνική...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα μικροπλαστικά βρίσκονται παντού: στον αέρα που αναπνέουμε, στο νερό που πίνουμε και στα τρόφιμα που καταναλώνουμε. Τώρα, σύμφωνα με δύο νέες μελέτες, αυτά...