Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Έρχονται στην Ελλάδα Γουίλιαμ και Κέιτ;

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος:  Πλήθος εστεμμένων και μελών των βασιλικών οίκων της Ευρώπης αναμένεται να παραβρεθούν τη Δευτέρα στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. Οι προετοιμασίες και οι εργασίες αποκατάστασης στο Τατόι είναι εντατικές, με την αστυνομία να καταστρώνει σχέδιο με αυστηρά μέτρα για τις μετακινήσεις των καλεσμένων.

Μεταξύ όσων «γαλαζοαίματων» βρεθούν στην Μητρόπολη Αθηνών αλλά και στα πρώην βασιλικά κτήματα στο Τατόι που θα γίνει η ταφή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, είναι πολύ πιθανό να είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με το βρετανικό Hello ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο όπως όλα δείχνουν Γουίλιαμ και Κέιτ θα έρθουν στην Αθήνα και θα προστεθούν στη μακρά λίστα των γαλαζοαίματων που θα παραβρεθούν στην κηδεία του τέως βασιλιά. Αν και αυτό όπως είπαμε δεν έχει από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ή τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, καθώς το ζευγάρι θα παρευρεθεί υπό την ιδιωτική του ιδιότητα, στα ξένα Μέσα η είδηση πρωταγωνιστεί.

Το hellomagazine.com  γράφει χαρακτηριστικά:  «Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας πρόκειται να ταξιδέψουν τη Δευτέρα στην Αθήνα για να παραστούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ της Ελλάδας, σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Αν και αυτό δεν θα επιβεβαιωθεί από το Παλάτι του Κένσινγκτον ή το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς το ζευγάρι θα παραστεί με την ιδιωτική του ιδιότητα.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας πρόκειται να συμμετάσχουν σε πλήθος βασιλικών που θα παραστούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β’. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό της Αθήνας τη Δευτέρα και θα ακολουθήσει η ταφή στο Βασιλικό Νεκροταφείο στο Παλάτι του Τατοΐου».

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα μέλη βασιλικών οικογενειών που θα παραβρεθούν στην κηδεία

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο βασιλιάς Φίλιππος της Ισπανία με την Λετίθια, Μαργαρίτα της Δανίας με τον γιο της Φρεδερίκο, ο πρίγκιπας της Νορβηγίας Χαουκούν, η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας, ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Συμεών, θα δώσουν το παρών και θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...