Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Ζητούν την απομάκρυνση του Dana White από την προεδρία του UFC μετά από τα χαστούκια στη σύζυγό του

Ο πρόεδρος του UFC (Ultimate Fighting Championship), Dana White, αντιμετωπίζει αίτημα από νομοθετική ομάδα γυναικών της Καλιφόρνια για να παραιτηθεί από την θέση του, μετά από το συμβάν στο οποίο φαίνεται να χαστουκίζει την σύζυγο του Anne, σε μεξικανικό νυχτερινό κέντρο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το ζεύγος White είχε πιει αρκετά ποτά και άρχισε να διαφωνεί για κάποιο άγνωστο μέχρι στιγμής θέμα, με την Anne να είναι η πρώτη που σηκώνει το χέρι της χαστουκίζοντας τον White, με τον άνδρα στη συνέχεια να της πιάνει το χέρι και να την χαστουκίζει πολλές φορές.

Η νομοθετική ομάδα των γυναικών της Καλιφόρνια, έστειλε επιστολή στον Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας Endeavor, στην οποία ανήκει το UFC.

«Κάθε μέρα που οι ενέργειες του κυρίου White αγνοούνται, η σιωπή σας γίνεται πιο διαπεραστική και ανησυχητική», έγραφε η επιστολή από την πολιτειακή γερουσιαστή Nancy Skinner και το μέλος της συνέλευσης Cecilia Aguiar-Curry. «Σε αυτό το σημείο, χιλιάδες νέοι άνδρες, γυναίκες και ενήλικες σε όλο τον κόσμο έχουν δει το βίντεο με τον κύριο White να χτυπά τη γυναίκα του. Είδαμε και την απολογία του. Αυτό που δεν έχουμε δει είναι συνέπειες για τις πράξεις του ».

Η επιστολή επίσης αναφέρεται και σε μία συνέντευξη που είχε δώσει ο πρόεδρος του UFC στο παρελθόν, στην οποία είχε ο ίδιος πει: «Από ένα πράγμα δεν μπορεί να επιστρέψει κανείς και αυτό είναι να χτυπήσεις μια γυναίκα».

«Ο επικεφαλής μιας μεγάλης αθλητικής οργάνωσης δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των γυναικών, ενώ ένα βίντεο με το να χτυπά τη γυναίκα του συνεχίζει να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο χωρίς απάντηση από εσάς», συνεχίζει η επιστολή. «Η υποκρισία είναι εκπληκτική. Φτάνει πια ».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, να κάνει λόγο για «εθνικό στόχο που επιδιώχθηκε με πολλές προσπάθειες και από μεγάλους ηγέτες της χώρας εδώ...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοφανές σκηνικό ξυλοδαρμού έξω απο την αίθουσα της Ολομέλειας. Μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό, ο πρώην «Σπαρτιάτης» και νύν ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ξυλοκόπησε τον...