Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Qatargate: «Μπλόκαραν» 6 τραπεζικούς λογαριασμούς των Παντσέρι, Τζόρτζι, Βιζεντίνι

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Ιl Giornale, το δικαστήριο του Μπέργκαμο μπλόκαρε έξι τραπεζικούς λογαριασμούς που ανήκουν στον Αντόνιο Παντσέρι και στην κόρη του Σίλβια, στον Φραντσέσκο Τζόρτζι και στον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συνδικάτων Λούκα Βιζεντίνι.

Το αίτημα για «πάγωμα» των λογαριασμών προήλθε από την εισαγγελία των Βρυξελλών και, σύμφωνα με πληροφορίες, στους λογαριασμούς του Παντσέρι και της κόρης του υπάρχουν συνολικά 240.000 ευρώ.

Ο Βιζεντίνι δήλωσε ότι δεν ενημερώθηκε για το μπλοκάρισμα του λογαριασμού του και ότι μένει «έκπληκτος», διότι από τον λογαριασμό αυτόν αποπληρώνει «στεγαστικό δάνειο», αποκλειστικά και μόνον από τον μισθό του.

Προφυλακισμένη η Καϊλή
Στο μεταξύ, την πύλη των φυλακών όπου κρατείται η Εύα Καϊλή πέρασε το πρωί της Παρασκευής ο πατέρας της, μια μέρα με την απόφαση του Βέλγου εισαγγελέα να παραμείνει προφυλακισμένη η Ελληνίδα ευρωβουλευτής για ακόμη έναν μήνα.

Ο πατέρας της ευρωβουλευτού, ο οποίος είχε εντοπιστεί με μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τις φυλακές.

Την απόφαση έλαβαν με “πολιτικά κριτήρια”, δήλωσε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Είναι μόνη της μέσα στη φυλακή, δυστυχώς και το μωρό της που είναι μόλις 22 μηνών είναι επίσης μόνο, είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς, η Εύα Καιλή αισθάνεται ότι ζει μία καταστροφή» πρόσθεσε ο ίδιος.
Πηγές: ΕΡΤ / ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει βγάλει εδώ και χρόνια τα σορτς και τις φόρμες έχε φορέσει κοστούμι και γράφει ιστορία ως προπονητής. Οδήγησε το Περιστέρι...