Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Πορτογαλία: Πατέρας θυσιάστηκε για τις κόρες του – Προσπάθησε να τις σώσει από πνιγμό

Πορτογαλία: Πατέρας πέθανε προσπαθώντας να σώσει τις δύο κόρες του από πνιγμό στην Πορτογαλία.

O Trevor Pelling είχε καρδιακό επεισόδιο την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τις δύο κόρες του από πνιγμό στην παραλία Καλάντα.

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μίας Βρετανικής οικογένειας στην Πορτογαλία, καθώς ο πατέρας έχασε την ζωή του, προσπαθώντας να σώσει τις δύο του κόρες από πνιγμό.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης όταν ο Trevor Pelling είδε τα κορίτσια του, 9 και 12 ετών, να απομακρύνονται από την ακτή λόγω των ισχυρών ρευμάτων.

Χωρίς να το σκεφτεί βούτηξε στο νερό και άρχισε να παλεύει με τα κύματα, προκειμένου να τα τραβήξει έξω. Πάνω στην προσπάθειά του όμως, υπέστη καρδιακό επεισόδιο, το οποίο τελικά του στοίχησε την ζωή του.

Δύο σέρφερς που βρίσκονταν στο σημείο, έβγαλαν τον 45χρονο άνδρα και τις κόρες του στην στεριά, όπου μία νοσηλεύτρια και οι λουόμενοι, ξεκίνησαν την προσπάθεια να τον επαναφέρουν.

Αυτές συνεχίστηκαν από πυροσβέστες και το πλήρωμα του ασθενοφόρου που είχαν ειδοποιηθεί, όμως δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Τα δυο του παιδιά, συνοδευόμενα από την μητέρα τους, μεταφέρθηκαν στο Santa Maria Hospital, με την κατάστασή τους να είναι σταθερή και να τα παρακολουθεί ψυχολόγος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...