Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Γυναίκες: Ήρθε η ιστοσελίδα που σας επιτρέπει να βαθμολογήσετε πρώην

Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ δημιούργησε το «TripAdvisor των πρώην», δηλαδή μια ιστοσελίδα όπου μπορείτε να βαθμολογήσετε και να αφήσετε κριτικές για τους πρώην συντρόφους σας, ώστε να ξέρουν με τι έχουν να κάνουν οι επόμενες.

Το «Ex-boyfriend list» δημιουργήθηκε από την Τρέισι Τίγκαν και μια ομάδα γυναικών και φιλοξενεί ιστορίες για άνδρες που απάτησαν τις συντρόφους τους, φέρθηκαν με ασέβεια ή έφτασαν μέχρι στο σημείο και να κακομεταχειρίζονται λεκτικά ή σωματικά τις συντρόφους τους.

«Όλες έχουμε έναν “αποτυχημένο” πρώην, για τον οποίο θα θέλαμε να προειδοποιήσουμε τυχόν μέλλουσες γυναίκες που ίσως θελήσουν να κάνουν σχέση μαζί του. Τώρα μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό. Αυτή είναι η δική σας βάση δεδομένων για να αναφέρετε τους “κακούς” πρώην σας», αναφέρεται στην αρχική της ιστοσελίδας.

Οι γυναίκες καλούνται να μιλήσουν για τους πρώην τους χωρίς να κρύψουν τις τυχόν επίμαχες λεπτομέρειες, αφήνοντας το όνομα του πρώην καθώς και την πόλη όπου ζει. Παρόλα αυτά, δεν επιτρέπεται να κοινοποιήσουν άλλα προσωπικά του δεδομένα, όπως ο αριθμός του τηλεφώνου του, η ακριβής διεύθυνσή του, ο χώρος εργασίας ή στοιχεία της οικογένειας του άνδρα.

«Αυτός είναι ένας ιστότοπος για όλες εσάς τις γυναίκες εκεί έξω που ήσασταν ερωτευμένες με έναν άντρα που σας εκμεταλλεύτηκε με τρόπους που δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι θα μπορούσε ποτέ κάποιος να σας χρησιμοποιήσει. Μέσα από αυτή τη διαδικασία που έχουμε δημιουργήσει, μπορείτε να αποκαλύψετε την αλήθεια για αυτόν και να σώσετε ζωές», λέει η δημιουργός του σάιτ.

Η Τρέισι Τίγκαν ενθάρρυνε όσες γυναίκες έχουν αμφιβολίες για τον νυν ή έναν υποψήφιο σύντροφό τους, να τον ψάξουν στη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας. «Ψάξτε τον και αν δεν υπάρχει τίποτα, τότε -πιθανότατα- είστε μία από τις τυχερές», είπε. «Αλλά αν τελικά βρείτε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν, ξέρετε ότι οι αμφιβολίες σας ήταν σωστές».

Μια γυναίκα που άφησε μια κριτική στον ιστότοπο, περιέγραψε τον πρώην φίλο της ως «εγωιστή γυναικά». «Δεν θα είσαι ποτέ η “μία και μοναδική” του. Πάντα λέει ψέματα και σε κάνει να νιώθεις ότι τρελαίνεσαι εξαιτίας των ψεμάτων του», έγραψε.

Μία άλλη έγραψε πως ο πρώην σύντροφός της τής έκλεβε χρήματα. «Ισχυρίζεται ότι έχει τη δική του επιχείρηση, αλλά σχεδόν ποτέ δεν δουλεύει. Έβγαλε μια φωτογραφία της χρεωστικής μου κάρτας ενώ κοιμόμουν και τη χρησιμοποιούσε στο διαδίκτυο για σχεδόν ένα χρόνο πριν το καταλάβω», σημείωσε κάτω από το όνομα και την πόλη που ζει ο πρώην σύντροφός της.

Στη σελίδα υπάρχουν επίσης άρθρα ενδυνάμωσης των γυναικών, ενώ σε κάθε αναφορά μπορείτε να σχολιάζετε ως επισκέπτρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε τις ανανεωμένες GLE SUV και GLE Coupe. Σχεδιαστικά, τα δύο μοντέλα δεν έχουν μεγάλες αλλαγές με τις διαφορές να εστιάζονται κυρίως...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

ΗΠΑ: Ένα πραγματικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και ειδικότερα σε γραφείο τελετών. Συγκεκριμένα,  γυναίκα βρέθηκε ζωντανή μέσα σε σακούλα που...

ΕΛΛΑΔΑ

Στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, νέα 0ημερη προθεσμία για να καταθέσει ανωμοτί, έλαβε -μέσω των δικηγόρων του- ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος καλείται...

ΔΙΕΘΝΗ

Η υπόθεση του αναρχικού Αλφρέντο Κόσπιτο, με την αποκάλυψη του περιεχομένου των συνομιλιών του με φυλακισμένους του Ιταλικού υπόκοσμου αλλά και την επίθεση των...