18/06/2021

Κορονοϊός: Εμβολιάστηκε και κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια

Κορονοϊός: Το είπε και το έκανε η πολιτεία του Οχάϊο. Ανακοίνωσε τους πρώτους δύο νικητές του προγράμματος Vax-A-Million που εξασφαλίζει σε κατοίκους της που έχουν εμβολιαστεί το δικαίωμα να συμμετέχουν σε λοταρία με επαθλο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Έτσι μια κοπέλα, Άμπιγκεϊλ Μπουγκένσκε εμβολιάστηκε και η τύχη τής χαμογέλασε. Από την στιγμή που έκανε το εμβόλιο, μπήκε στην λοταρία με την κληρωτίδα να είναι με το μέρος της καθώς την ανέδειξε και της προσέφερε ένα εκατομμύριο δολάρια.

Μάλιστα, τυχερός ήταν και ένας 14χρονος, ο οποίος κέρδισε μια υποτροφία τετραετούς φοίτησης σε πανεπιστήμιο. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η μητέρα της στον σταθμό Fox 8 στο Κλίβελαντ, η νεαρή μηχανικός δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη της και θέλει να ενθαρρύνει όλον τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί.

Ο κ. Ντουάιν διευκρίνισε ότι το έπαθλο αυτό θα δικαιούνται οι ενήλικοι κάτοικοι της πολιτείας που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου.

Πλέον απομένουν 4 εκατομμύρια δολάρια που θα μοιραστούν σε αντίστοιχες κληρώσεις. Τα χρήματα θα αντληθούν από τα ομοσπονδιακά διαθέσιμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Ξέρω πως ορισμένοι μπορεί να πουν ‘Ντουάιν, πάει, τρελάθηκες! Αυτή η ιδέα σου να μοιράσεις ένα εκατομμύριο δολάρια είναι τεράστια σπατάλη δημόσιου χρήματος’», σχολίασε ο κυβερνήτης.

«Όμως στην πραγματικότητα, αληθινή σπατάλη σε αυτό το στάδιο της πανδημίας, όταν έχουμε διαθέσιμες δόσεις εμβολίων για οποιονδήποτε τις θέλει, είναι να χάνεται ακόμα και μία ζωή εξαιτίας της COVID-19», συμπλήρωσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.