Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Νέο Ηράκλειο: Συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε και λήστεψε 16χρονο στον ΗΣΑΠ

Ακόμα ένα περιστατικό με θύματα και θύτες ανήλικα παιδιά καταγράφηκε στην Αττική και συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο.

Το νέο περιστατικό έγινε την περασμένη Δευτέρα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο, όταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα μια ομάδα ανήλικων παιδιών ληστών επιτέθηκε σε έναν μαθητή που βρισκόταν στον σταθμό με σκοπό να τον ληστέψει.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο ανήλικος ηλικίας 16 ετών  καθόταν με ακόμα έναν φίλο του στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο όταν δέχθηκε την επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές από την συμμορία, η οποία του άρπαξε και ένα τσαντάκι τύπου «μπανάνα» με τα προσωπικά του αντικείμενα.

Ο 16χρονος και ο φίλος του άρχισαν να φωνάζουν βοήθεια και τότε πολίτες άρχισαν να κυνηγάνε τους δράστες, οι οποίοι έτρεξαν και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλοι οι δράστες ήταν ανήλικοι και μάλιστα ένας εξ αυτών έμοιαζε με παιδί 12 ετών. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Σημειώνεται ότι δύο ημέρες νωρίτερα, το περασμένο Σάββατο είχε ξυλοκοπηθεί ένας 15χρονος μαθητής σε άλσος της Καισαριανής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 15χρονος καθόταν με φίλους του στο χώρο των γηπέδων μπάσκετ, πίσω από το δημαρχείο της Καισαριανής. Ξαφνικά, λίγο μετά τις 22:00, εμφανίστηκε μπροστά τους η ομάδα των ατόμων, φορώντας κουκούλες και αφού ρώτησαν την παρέα των ανηλίκων «από πού είναι» άρχισαν να τους χτυπούν με γροθιές και ρόπαλα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα το Survivor, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια ανακοίνωση – βόμβα...

LIFESTYLE

“Είμαι φυσικά ανοιχτή για το GNTM, είναι το πρότζεκτ που με έφερε στην Ελλάδα και με ανέδειξε” παραδέχεται, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θύμα επίθεσης έπεσε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα Αγγελική Δεληκάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του proininews, όλα έγιναν σήμερα το πρωί μέσα στην...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αναφέρονται σε καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία,...