Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

TikTok Viral: Μαμά κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι της κόρης της και δεν πήγε κανένα

Μια στενάχωρη ιστορία έγινε αυτές τις ημέρες viral στο TikTok: Μια νεαρή μητέρα, η οποία είχε οργανώσει ένα πάρτι γενεθλίων για τα τρίτα γενέθλια της κορούλας της, κάλεσε 27 παιδιά από τα οποία δεν πήγε κανένα στη γιορτή. Τα βίντεο της μητέρας συγκέντρωσαν 3 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια από κόσμο, που εξέφραζε συμπαράσταση στην 27χρονη και της έδινε συμβουλές.

Η 27χρονη μαμά, ονόματι Μπρεάνα Στρονγκ, έγραψε σε ένα από τα βίντεο ότι ««Προσκαλέσαμε 27 παιδιά στο πάρτι των τρίτων γενεθλίων της Έιβερι. Δεν εμφανίστηκε κανένας από τους φίλους της».

Σε ένα από τα βίντεο, η μικρούλα Έιβερι φαίνεται να τρώει μόνη της ένα κομμάτι πίτσας, ενώ η μαμά της πετάει ένα κουτί πίτσας στα σκουπίδια.

«Χαμένος χρόνος και χρήμα», λέει η λεζάντα του βίντεο. «Ράγισε η καρδιά μου», γράφει η Μπρεάνα. Ο χώρος ήταν διακοσμημένος από πάνω μέχρι κάτω και οι θέσεις ήταν έτοιμες για να καθίσουν τα 27 παιδιά που είχε καλέσει.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon – Kina

 

Όπως εξηγεί η ίδια στα σχόλια, για το πάρτι είχε δημιουργήσει και μια «εκδήλωση» στο Facebook, στην οποία αρκετοί γονείς είχαν απαντήσει ότι «θα πάνε». Παρόλα αυτά, την ημέρα του πάρτι κάποιοι άλλαξαν τις απαντήσεις τους, ενώ άλλοι απλώς δεν εμφανίστηκαν.

«Απλά θα πάω σπίτι μου να αγκαλιάσω τα μικρά μου», είπε η πληγωμένη μαμά, τονίζοντας πως, εκτός του ότι δεν πήγαν στο πάρτι, οι φίλοι της κόρης της δεν έστειλαν καν τις ευχές τους.

Στα σχόλια, αρκετοί χρήστες προσπάθησαν να παρηγορήσουν την Μπρεάνα, λέγοντάς της ότι και σε αυτούς είχε συμβεί στο παρελθόν το ίδιο πράγμα. Κάποιοι μάλιστα την συμβούλευσαν αν ξανακάνει πάρτι να καλέσει μόνο στενούς φίλους και οικογένεια, για να είναι πιο σίγουρη ότι θα πάνε.

«Αυτός είναι κανόνας στο σπίτι μου», έγραψε ένας χρήστης. «Αν μας καλέσουν, θα πάμε! Είμαστε οι μόνοι που εμφανιζόμαστε. Είναι τόσο λυπηρό αυτό που συνέβη, λυπάμαι πολύ».

«Αυτό συνέβη σε μένα στα 16α γενέθλιά μου», δήλωσε ένας άλλος. «Ποτέ δεν είχα δοκιμάσει ξανά μέχρι που στα 26 μου συνέβη ξανά. Είμαι 39 ετών, τώρα πάντα κερνάω τον εαυτό μου μια μέρα σε σπα».

«Δεν κάνουμε πια πάρτι», έγραψε ένας άλλος χρήστης. «Όλα τα χρήματα που θα ξοδεύαμε γι’ αυτό πηγαίνουν σοτο δώρο που θέλει το παιδί που έχει γενέθλια».

«Αυτό συνέβη στα 8α γενέθλια του γιου μου και του είπα ψέματα. Του είπα ότι έφταιγα εγώ για να μην αισθανθεί άσχημα», έγραψε ένας άλλος γονιός.

«Λυπάμαι πολύ! Πρέπει να έχει ραγίσει η καρδιά της!» σχολίασε κάποιος άλλος. «Την επόμενη φορά πείτε μας να έρθουμε εμείς και θα εμφανιστούμε».

«Πήρε όλα όσα ήθελε. Πίτσα, τούρτα με σχεδιάκι “Frozen”. Ήθελε μόνο να διασκεδάσει. Απλά μου ράγισε η καρδιά», απάντησε η Στρονγκ στα σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει βγάλει εδώ και χρόνια τα σορτς και τις φόρμες έχε φορέσει κοστούμι και γράφει ιστορία ως προπονητής. Οδήγησε το Περιστέρι...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...