Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Βασιλιάς Κάρολος: Με ποια γυναίκα φέρεται να απάτησε την Καμίλα

Δημοσιεύματα της βρετανικής «Mirror» και της γερμανικής «Bild» θέλουν τον βασιλιά Κάρολο να απάτησε όχι μόνο την πριγκίπισσα Νταϊάνα με την Καμίλα, αλλά και την «αιώνια ερωμένη» του Καμίλα με μια άλλη γυναίκα.

«Υπέκυψε το 2003 ο τότε πρίγκιπας Κάρολος στη γοητεία της πεθεράς της Σουηδέζας πριγκίπισσας Μαντλίν;», λέει ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος της Bild, το οποίο βασίζεται σε στοιχεία και πηγές της Mirror. Η «πεθερά της Μαντλίν» στην οποία αναφέρονται τα έντυπα πρόκειται για την αυστριακής καταγωγής Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, με την οποία ο Κάρολος φέρεται να είχε έρθει ιδιαιτέρως…κοντά, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την Καμίλα.

βασιλιάς Κάρολος

Η Εύα Μαρία Ο’ Νιλ  •Πηγή: Kungahuset.se

Η Εύα Μαρία Ο’ Νιλ πρόκειται για μια γνωστή μορφή της υψηλής κοινωνίας της Γερμανίας και της Βρετανίας, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια. Γνωστή για την κομψότητα, τη γοητεία αλλά και την αγάπη της για την τέχνη, η Ο’ Νιλ υπήρξε μαικήνας της Όπερας του Μονάχου. Ανάμεσα στις πιο διάσημες γνωριμίες της συγκαταλέγονται η Ιβάνκα Τραμπ, πρώην σύζυγος του Τραμπ, με την οποία η Ο’Νιλ ήταν πολύ καλή φίλη, αλλά και ο νυν βασιλιάς της Βρετανίας, Κάρολος.

Το 2003, η Ο’ Νιλ προσκάλεσε τον Κάρολο σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, και εκείνος αποδέχθηκε την πρόσκληση «προς δυσαρέσκεια της Καμίλα», όπως σχολιάζει η «Mirror».

Αν και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που φέρεται να συνέβη κάτι μεταξύ τους, οι φήμες για το ειδύλλιο του Καρόλου με την Ο’ Νιλ έχουν ξαναφουντώσει τώρα που ο πρώτος έγινε βασιλιάς. Κι αν οι δυο τους είχαν αρνηθεί τότε την μικρή τους περιπέτεια, γεγονός αποτελεί πως η Ο’ Νιλ αρνήθηκε να σχολιάσει τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα.

Η Εύα Μαρία Ο’ Νιλ είναι σήμερα 82 ετών και γεννήθηκε στην Αυστρία, ενώ έχει παντρευτεί και χωρίσει τέσσερις φορές. Απέκτησε συνολικά 3 παιδιά από 3 διαφορετικούς άνδρες και έχει από αυτά 9 εγγόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ η ποιητική συλλογή του λογοτέχνη ,κριτικού λογοτεχνίας και τέχνης Λεόντιου Πετμεζά «Συστοιχίες της αυριανής εξορίας» με πρόλογο και εικονογράφηση...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σειρά από σημαντικές διμερείς συναντήσεις πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της Υπουργικής Διάσκεψης του ΟΟΣΑ που διεξήχθη στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ & ΓΕΣ, επισκέφθηκε νησίδες και νησιά του Αν....

ΕΛΛΑΔΑ

Τη Μεγάλη Παρασκευή έχουμε την κορύφωση του Θείου Δράματος και στις απανταχού εκκλησίες θα ψαλεί ο επιτάφιος θρήνος καθώς συμβολίζει τα συμβάντα της δίκης...