13/06/2021

Εικόνες – σοκ δείχνουν τουρίστα να κρέμεται σε ύψος 100 μέτρων από κατεστραμμένη γυάλινη γέφυρα

Σε εικόνες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, τουρίστας εικονίζεται να κρέμεται από κατεστραμμένη γυάλινη γέφυρα στην Κίνα, σε ύψος 100 μέτρων από το έδαφος.

Η γέφυρα διαλύθηκε όταν δυνατοί άνεμοι, που κινούνταν σε ταχύτητα 90 μιλίων την ώρα, διέλυσαν το γυάλινο δάπεδο της κατασκευής την περασμένη Παρασκευή.

Μια από τις φωτογραφίες που δείχνουν τον άτυχο τουρίστα να κρατιέται από τα κιγκλιδώματα της γέφυρας, αναμένοντας βοήθεια, ανέβηκε στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο «Weibo», όπου συγκέντρωσε περισσότερες από 4.000.000 θεάσεις.

Έκτοτε, η εικόνα αναπαράχθηκε σε διεθνή κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter, όπου πολλοί από τους χρήστες εξέφρασαν τον τρόμο τους για αυτό που συνέβη.

γέφυρα

Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας αναγκάστηκε να παραμείνει σε αυτή την κατάσταση για μικρό χρονικό διάστημα, καθώς σύντομα κατέφθασαν για τη διάσωσή του η αστυνομία, η πυροσβεστική, υπάλληλοι του τοπικού δασαρχείου και επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού της περιοχής.

Αφού απομακρύνθηκε από τη γέφυρα με ασφάλεια, ο τουρίστας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έφερε βαρείς τραυματισμούς και δέχθηκε επαγγελματική ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσει το σοκ που του προκλήθηκε από το συμβάν.

Η γέφυρα, η οποία αποτελεί δημοφιλή τουριστική ατραξιόν στο όρος Πιγιάν της Κίνας, έχει κλείσει προσωρινά, σύμφωνα με πληροφορίες, έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά και πραγματοποιηθούν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: Daily Mail 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.