Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

«Ο Χάρι έχει μετανιώσει για την συνέντευξη στην Όπρα»: Όλα όσα ισχυρίστηκε ο βιογράφος του πρίγκιπα

Ειδικός γύρω από τα θέματα της βασιλικής οικογένειας ισχυρίζεται πως, ενάμιση μήνα μετά την συνέντευξη στην Όπρα, ο πρίγκιπας Χάρι έχει «μετανιώσει».

Ο Ντάνκαν Λαρκόμπ, συγγραφέας της βιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Πρίγκιπας Χάρι: Η ιστορία εκ των έσω» , υποστήριξε ότι, μετά από 10 χρόνια γνωριμίας του με τον πρίγκιπα, τον ξέρει πλέον καλά.

Σύμφωνα με τον Λαρκόμπ, που έχει περιγράψει στο παρελθόν τον Χάρι ως «θερομοκέφαλο», ο πρίγκιπας αποφάσισε να παραχωρήσει την συνέντευξη διότι ήταν πραγματικά πολύ πληγωμένος και απογοητευμένος από την οικογένειά του, και κυρίως από το πώς οι συγγενείς του αντιμετώπισαν τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Οδηγούμενος από το συναίσθημα, «όπως συνηθίζει», ο πρίγκιπας καταφέρθηκε έντονα κατά της οικογένειάς του στην συνέντευξη, ωστόσο ο Λαρκόμπ θεωρεί πως, όσο περνάει ο καιρός, ο πρίγκιπας θα μετανιώνει όλο και περισσότερο για τα όσα είπε- αλλά και για το γεγονός ότι εγκατέλειψε τη βασιλική οικογένεια.

 

Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, στην επίμαχη συνέντευξη με την Όπρα.

 

Μιλώντας στο περιοδικό Closer, ο Λαρκόμπ θυμήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη όσο καιρό ο ίδιος ήταν κοντά στην οικογένεια.

Το 2008, οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ είχαν παρευρεθεί στο μπάτσελορ πάρτι του Πίτερ Φίλιπς, γιου της αδελφής του πρίγκιπα Καρόλου, πριγκίπισσας Άννας.

Ο Λαρκόμπ τους είχε ακολουθήσει στην εκδήλωση, έχοντάς τους ξεκαθαρίσει, όπως λέει, ότι θα συζητούσε μετά μαζί τους για τα όσα κατέγραψε, προτού αυτά συμπεριληφθούν στη βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι.

Όπως αναφέρει, την ημέρα μετά το πάρτυ- και παρά τις διαβεβαιώσεις του Λαρκόμπ- ο Χάρι ήταν εν εξάλλω και συμπεριφερόταν με καχυποψία και εχθρικότητα απέναντι στον συγγραφέα, ηρεμώντας μόνο μετά από την παρέμβαση του Ουίλιαμ.

 

Ο βιογράφος του πρίγκιπα Χάρι, Ντάνκαν Λαρκόμπ.

 

«Ο Χάρι ηρέμησε και κάθισε να με ακούσει, μόνο αφού τον καθησύχασε ο Ουίλιαμ. Τελικά είχαμε μια ωραία συζήτηση, πίνοντας μπύρες», θυμάται ο Λαρκόμπ.

Έτσι και τώρα, ο Λαρκόμπ θεωρεί ότι η συνέντευξη αποτέλεσε μια ευκαιρία για τον πρίγκιπα, ώστε να «ξεσπάσει» για όσα τον απασχολούσαν, μετανιώνοντας γι’ αυτήν καθώς θα ανακτά την ηρεμία και την νηφαλιότητά του.

Πρόσφατα, ο Χάρι μετέβη από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο, προκειμένου να παρευρεθεί, ως γνωστόν, στην κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου.

Η κηδεία θεωρήθηκε από πολλούς καλή ευκαιρία, προκειμένου τα αδέρφια Ουίλιαμ και Χάρι να αποκαταστήσουν τις ως τώρα «ψυχραμένες» τους σχέσεις.

 

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι στην κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φιλίππου.

 

Παρόλα αυτά, οι πηγές θέλουν τις ελάχιστες συζητήσεις που έγιναν ανάμεσά τους να μην υπήρξαν ιδιαίτερα «παραγωγικές», με τον Χάρι να επιστρέφει στις ΗΠΑ «χάνοντας» τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, που ήταν 4 ημέρες μετά.

Για το θέμα αυτό, ο Λαρκόμπ λέει πως γνωρίζει ότι ο Χάρι αισθάνθηκε «μουδιασμένος» καθώς επέστρεφε στο Λος Άντζελες.

«Ο Χάρι είχε ανάμικτα συναισθήματα, αποχωρώντας από την Αγγλία», λέει ο συγγραφέας. «Η κηδεία και η επανένωση με την οικογένειά του τού θύμισαν όσα θυσίασε τα τελευταία χρόνια και του δημιούργησαν νοσταλγία για την παλιά του ζωή».

Ταυτόχρονα, όπως λέει ο Λαρκόμπ, η -πρώην ηθοποιός- Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στο στοιχείο της, τώρα που το ζεύγος διαμένει στο Λος Άντζελες.

«Ο Χάρι θα ζοριστεί για να ισορροπήσει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο κόσμους. Μπορεί να τον περιμένουν και άλλες δύσκολες στιγμές», καταλήγει ο βιογράφος.

ΠΗΓΗ: Daily Mail 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει με επιστολή του προς τον γραμματέα του κόμματος, ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. «Ο στόχος του κόμματός μας για τη...

ΕΛΛΑΔΑ

Εκατομμύρια ευρωπαίοι παρακολουθούν παράνομα αθλητικές διοργανώσεις και αγοράζουν προϊόντα παραποίησης/απομίμησης αθλητικού εξοπλισμού, γεγονός που κοστίζει στους κατασκευαστές 850 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 11% των...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινό άρθρο των Α. Τσίπρα και Ζ. Ζάεφ λίγο πριν την “Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη” που συνδιοργανώνουν στο Ωδείο...

LIFESTYLE

Την Αφροδίτη Λατινοπούλου φιλοξένησαν η Κατερίνα Καινούργιου και η τηλεοπτική της παρέα, το πρωινό της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha....