Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ στις ΗΠΑ: Άφησαν την κόρη τους να πεθάνει «βυθισμένη» στον καναπέ

Ο αποτροπιασμός και η φρίκη είναι λίγο μπροστά σε αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα δύο γονείς-τέρατα άφησαν την άρρωστη κόρη τους να σαπίσει κυριολεκτικά στον καναπέ του σαλονιού.

Η 36χρονη γυναίκα έπασχε από το σύνδρομο εγκλεισμού, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από πλήρη παράλυση των εκούσιων μυών, εκτός από εκείνους που ελέγχουν τα μάτια.

H αστυνομία που κλήθηκε από τους κλήθηκε από τους ίδιους τους γονείς, όταν κατάλαβαν ότι δεν ανέπνεε, την βρήκε νεκρή σε καθιστή στάση στον καναπέ ο οποίος είχε λιώσει στο σημείο που καθόταν η γυναίκα, ενώ ήταν καλυμμένη από την κορυφή ως τα νύχια με ούρα, κόπρανα, έντομα και περιττώματα τρωκτικών.

Οι γονείς που ήταν και οι φροντιστές της άτυχης κοπέλας αντιμετωπίζουν κατηγορίες για φόνο δευτέρου βαθμού.

Είχε πληγές που έφταναν μέχρι το κόκκαλο

«Η σκηνή ήταν αποκαρδιωτική. Έχω δει μερικά φρικτά πράγματα στη ζωή μου, αλλά τίποτα σαν αυτό», είπε ο Μπίκχαμ, γιατρός, προσθέτοντας ότι είχε πληγές στο σώμα της που έφταναν μέχρι το κόκκαλο.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι τύπου ράντσο στο προάστιο βόρεια του Μπατόν Ρουζ στις 3 Ιανουαρίου για να βρει τη φρικτή σκηνή. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η κοπέλα δεν είχε πάει σε γιατρό εδώ και 20 χρόνια. Όπως αναφέρει η Daily Mail, όταν έφτασε η αστυνομία στο σπίτι της οικογένειας Φλέτσερ, περιέγραψε πως η δυσοσμία ήταν τόσο έντονη που «σχεδόν σε έδιωχνε».

Είχε πεθάνει τουλάχιστον 48 ώρες πριν

Ο Μπίκχαμ που κλήθηκε στο σημείο υποψιάστηκε ότι επρόκειτο για «πιθανό τόπο εγκλήματος» και πήρε μαζί του έναν ντετέκτιβ . «Οι γονείς ήταν στην κουζίνα. Δεν είχαν κάποια εξήγηση» είπε. Ο ιατροδικαστής έκρινε τον θάνατο της 36χρονης γυναίκας ως ανθρωποκτονία και αιτία θανάτου την αμέλεια. Κατέγραψε ως επίσημη ώρα θανάτου τις 3:07 π.μ. της 3ης Ιανουαρίου 2022, αλλά δήλωσε ότι πιστεύει ότι είχε πεθάνει τουλάχιστον 24-48 ώρες πριν.

«Είναι ασυνείδητο, κάτι για το οποίο γίνονται ταινίες τρόμου», είπε ο Μπίκχαμ.

Ούτε τα ζώα δεν μεταχειρίζονται έτσι

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι γονείς της Λέισι θεωρούνταν αρκετά ευυπόληπτοι, καθώς η μητέρα της εργάστηκε ως αστυνομικός και δικαστικός υπάλληλος και τελευταία ως βοηθός του εισαγγελέα της πόλης στο Ζάκαρι ενώ ο πατέρας της, Κλέι Φλέτσερ είναι στέλεχος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Baton Rouge Civil War Roundtable, η οποία έχει ως αποστολή «να εκπαιδεύσει και να προωθήσει την εκτίμηση για τις θυσίες που έγιναν από όλους κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου».

Ο εισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση ξέσπασε εναντίον τους. «Δεν μεταχειριζόμαστε ούτε τα ζώα με αυτό τον τρόπο. Αν έχεις ένα ζώο σε αυτή την κατάσταση, το πας στον κτηνίατρο» είπε. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η Λέισι είχε κάποια προβλήματα για τα οποία πήγε σε ψυχίατρο το 1999 ή στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και πως ήταν αντικοινωνική. Το 2011 οι γονείς της ισχυρίστηκαν ότι δεν ήθελε να βγει από το σπίτι και δεν είχε πάει σε γιατρό. Μάλιστα, οι γονείς της ισχυρίστηκαν ότι ήταν σε θέση να επικοινωνήσει μαζί τους και πως προφανώς δεν παραπονέθηκε ποτέ. «Αν δεν είστε σε θέση να παρέχετε φροντίδα, τότε ζητήστε βοήθεια» τόνισε.

Οι γείτονες της οικογένειας από την άλλη, έπεσαν από τα σύννεφα με την υπόθεση, καθώς δεν γνώριζαν καν ότι το ζευγάρι είχε κόρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τον “πολιορκητικό κριό” της MG, το οικονομικό και καθόλα αξιόλογο SUV που ακούει στο όνομα ZS, η πολυφωνία των εκδόσεων μακροσκοπικά, απλά αποτελεί...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...