Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Νέα Υόρκη: 30 χρόνια φυλάκισης σε ιερόδουλη – Νάρκωσε και σκότωσε τέσσερις πελάτες της

Η Αντζελίνα Μπαρίνι, μια ιερόδουλη από το Κουίνς της Νέας Υόρκης, καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης για την χορήγηση θανατηφόρας δόσης του ναρκωτικού φαιντανύλη σε τέσσερις πελάτες της, το 2019.

Η 43χρονη είχε παραδεχθεί νωρίτερα ότι χορηγούσε φαιντανύλη, καθώς και το φάρμακο «βιασμού» GBL σε πολλούς άνδρες, με σκοπό να τους ναρκώσει βαριά και να τους ληστέψει. Τέσσερις εξ αυτών, μεταξύ τους και ο διάσημος σεφ Αντρέα Ζαμπερόνι, έχασαν τη ζωή τους από την υπερβολική δόση του ναρκωτικού που τους χορήγησε η ιερόδουλη.

Ο δικαστής Μπράιαν Κόγκαν απεφάνθη την Τρίτη (26/4) ότι τα εγκλήματα της Μπαρίνι έπρεπε να επιφέρουν μια ανάλογη, σκληρή τιμωρία, παρά το ταραγμένο οικογενειακό ιστορικό και την εξάρτηση της ίδιας της γυναίκας από τα ναρκωτικά, που φαίνεται ότι «θόλωναν» την κρίση της.

Η ξαδέρφη ενός εκ των θυμάτων της, που παρέστη στη δίκη, είπε ότι δεν έχει καμιά «συμπόνοια» για την Μπαρίνι: «Καταλαβαίνω ότι έχει περάσει δύσκολα – και εγώ έχω περάσει δύσκολα. Αυτό δεν είναι δικαιολογία», δήλωσε. «Σκότωσε τέσσερις ανθρώπους…της αξίζει αυτό που θα πάρει».

Η ξαδέρφη του θύματος αποκάλυψε ότι το θύμα, ένα νεαρό άτομο, σπούδαζε και έκανε σχέδια για το μέλλον.

«Του το στέρησες αυτό», είπε η συγγενής του θύματος με τρεμάμενη φωνή στην Μπαρίνι. «Δεν σε συγχωρώ. Ήμασταν κολλητοί και μας το πήρε αυτό, δεν την λυπάμαι καθόλου».

Οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι η Μπαρίνι είχε ναρκώσει δεκάδες πελάτες της, ωστόσο σε τέσσερις περιπτώσεις, η νάρκωση απέβη μοιραία. Σε μια περίπτωση, αυτή του σεφ Ζαμπερόνι, η Μπαρίνι είχε προσπαθήσει να ξεφορτωθεί το πτώμα τυλίγοντάς το σε σεντόνια, βουτηγμένα σε χλωρίνη και πετώντας το σε έναν κάδο σκουπιδιών.

Η αδερφή της 43χρονης, μια γυναίκα με το όνομα Σάλι, δήλωσε στα ΜΜΕ ότι θεωρεί την ποινή που επιβλήθηκε στην ιερόδουλη «υπερβολικά σκληρή» και ότι σχεδιάζει να ασκήσει έφεση.

«Νομίζω ότι αυτό που δεν ελήφθη υπόψη ήταν ότι, ενώ αυτό που συνέβη ήταν λάθος, τα θύματα μπήκαν με την θέλησή τους σε αυτή την κατάσταση», είπε η Σάλι. «Δεν ήταν άγιοι. Πήγαν μαζί της. Ήθελαν να κάνουν πάρτι και ήθελαν να κάνουν ναρκωτικά και σεξ. Δεν είναι ότι τους έβαλε ένα πιστόλι στον κρόταφο και τους ανάγκασε να πάνε μαζί της».

Η Σάλι, μεγαλύτερη αδερφή της Μπαρίνι, είπε ότι η αδερφή της ήταν μια τοξικομανής που μπλέχτηκε με τους «λάθος ανθρώπους».

«Είναι μια ομοσπονδιακή υπόθεση, ωστόσο η κυβέρνηση κάθεται ανενόχλητη στην θέση της, την ίδια ώρα που αφήνει χιλιάδες παράνομους μετανάστες να περνούν τα σύνορα μεταφέροντας φαιντανύλη», κατήγγειλε η Σάλι. «Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου πεθαίνουν από αυτό…και η κυβέρνηση παριστάνει ότι δεν έχει καμιά ευθύνη».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένες επιδρομές άγριων ζώων παρατηρούνται σε κατοικημένες περιοχές της Ελλάδας, προκαλώντας ζημιές στο ζωικό κεφάλαιο καθώς και στη φυτική παραγωγή. Συγκεκριμένα, επιδρομές αγριόχοιρων προς...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στις 31 Μαΐου έληξε η ασφαλιστική ικανότητα, η ασφαλιστική κάλυψη περίπου 400.000 μη μισθωτών, ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών, μετά και την τελευταία παράταση...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην πεπατημένη των τελευταίων μηνών κινήθηκαν τα τραπεζικά επιτόκια τον περασμένο Απρίλιο, που σημαίνει ότι τα επιτόκια χορηγήσεων αυξήθηκαν για ακόμα ένα μήνα ενώ...

ΔΙΕΘΝΗ

H ποιότητα του αέρα στη Νέα Υόρκη ήταν η δεύτερη χειρότερη στον κόσμο μετά το Νέο Δελχί , εξαιτίας του καπνού που φτάνει από...