Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

«Νόλε, είσαι το καμάρι της Σερβίας»- Ο Πύργος του Βελιγραδίου φωτίστηκε με τα εθνικά χρώματα, προς τιμήν του Τζόκοβιτς

Το Βελιγράδι φωτίζει τον ψηλότερο ουρανοξύστη του με τα εθνικά χρώματα της Σερβίας, σε μια ένδειξη υποστήριξης στο πρόσωπο του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο «Πύργος του Βελιγραδίου», όπως ονομάζεται το 40ώροφο κτήριο ύψους 168 μέτρων, φωτίστηκε στα χρώματα κόκκινο, μπλε και άσπρο, πάνω στα οποία εμφανιζόταν το μήνυμα: «Νόλε, είσαι το καμάρι της Σερβίας».

Μετά την απέλασή του από την Αυστραλία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στη σερβική πρωτεύουσα, όπου τον υποδέχθηκε με ενθουσιασμό ένα πλήθος θαυμαστών του.

Ο Σέρβος τενίστας προσγειώθηκε στην πατρίδα του στις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα) για να γίνει δεκτός από πλήθος θαυμαστών του που ανέμιζε σερβικές σημαίες. “Είσαι ο πρωταθλητής μας, Νόβακ!” , φώναζαν οι υποστηρικτές.

Ο ανεμβολίαστος Τζόκοβιτς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Αυστραλία αφού οι δικαστές επικύρωσαν την απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ να ακυρώσει τη βίζα του για λόγους δημόσιας υγείας. Σύμφωνα με τους νόμους της Αυστραλίας για τη μετανάστευση, στον Τζόκοβιτς δεν μπορεί να χορηγηθεί άλλη βίζα για τρία χρόνια.

Ο Σέρβος παίκτης επιβιβάστηκε σε πτήση της Emirates για το Ντουμπάι από τη Μελβούρνη αργά την Κυριακή, φτάνοντας λίγο πριν τα ξημερώματα (τοπική ώρα) της Δευτέρας. Από το Ντουμπάι μετεπιβιβάστηκε σε πτήση που τον οδήγησε στο Βελιγράδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...

ΕΛΛΑΔΑ

Τα σχολεία κλείνουν κάθε χρόνο την Παρασκευή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα και οι μαθητές επιστρέφουν στις σχολικές υποχρεώσεις μετά την Κυριακή του Θωμά...

ΕΛΛΑΔΑ

«Οι ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη εθνική κάλπη και ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί», είναι το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση. Η ΝΔ εστιάζει...