25/01/2022

Το ανώνυμο τηλεφώνημα στην Μπριζίτ Μακρόν που τη σόκαρε: «Ο άντρας σου είναι με γκέι εραστή»

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα έλαβε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, στο οποίο ο άγνωστος φέρεται να της είπε ότι ο πρόεδρος της χώρας και σύζυγός της, Εμανουέλ Μακρόν, ήταν μαζί με έναν γκέι εραστή, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ένα γαλλικό ντοκιμαντέρ. Παρά τους εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλες τις συσκευές της, κάποιος κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της και να της πει: «Ξέρω ότι ο σύζυγός σου είναι αυτή τη στιγμή με έναν άντρα».

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, o πολιτικός σχολιαστής Nicolas Prisette κάνει τον ισχυρισμό αυτόν σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Η κόλαση των προεδρικών εκστρατειών» στο κανάλι BFM.

Όλα αυτά έρχονται μετά τις φήμες για την προσωπική ζωή του ζευγαριού και τους ισχυρισμούς ότι η Μπριζίτ Μακρόν έχει γεννηθεί στην πραγματικότητα άντρας. Ισχυρισμοί που έκαναν την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1993, όταν ο σημερινός πρόεδρος Μακρόν ήταν 15 ετών και παρακολουθούσε το μάθημα λογοτεχνίας της Μπριζίτ σε γαλλικό λύκειο.

Η Μπριζίτ Μακρόν χώρισε αργότερα από τον σύζυγό της, με τον οποίο έχει τρία παιδιά, για τον Εμανουέλ, έναν άντρα κατά 24 χρόνια νεότερό της.

Ο γερουσιαστής François Patriat, μέλος του κόμματος En Marche του Μακρόν, επιβεβαίωσε ότι η κυρία Μακρόν ένιωσε συντετριμμένη από το τηλεφώνημα, στο οποίο της είπαν ότι ο 44χρονος άντρας της ήταν με κάποιον εραστή, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Patriat υποστήριξε ότι η Μπριζίτ Μακρόν είπε σε φίλους αργότερα: «Συνειδητοποιείται τι τολμούν να πουν; Δεν θα μας χαριστούν σε τίποτα. Ήμουν στεναχωρημένη και σοκαρισμένη που το άκουσα, αλλά θα συνεχίσω».

Η διαφορά 24 ετών του ζευγαριού έχει προκαλέσει προβλήματα και στο παρελθόν, ειδικά στο ξεκίνημα της σχέσης τους όταν ο Εμανουέλ Μακρόν ήταν ακόμη μαθητής στην πόλη του στη βόρεια Γαλλία. Η σχέση του με τη μελλοντική κυρία Μακρόν, μια παντρεμένη καθηγήτρια και μητέρα τριών παιδιών τότε, αποτέλεσε σκάνδαλο, όμως το ζευγάρι έχει παραμείνει μαζί.

Οι Μακρόν παντρεύτηκαν τελικά το 2007, παρά τις όποιες διαφωνίες υπήρχαν από τους κοντινούς τους ανθρώπους.