09/05/2021

ΗΠΑ: Πατέρας εισβάλλει σε χώρο φύλαξης ελεφάντων για να εντυπωσιάσει την κόρη του

Είδηση έγινε ένας πατέρας από το Μιλγουώκι, που προσπάθησε να εισβάλει σε χώρο ζωολογικού κήπου όπου φυλάσσονταν ελέφαντες, και συνελήφθη.

Ο 27χρονος άνδρας, ονόματι Άρμοντ Μπάλοκς, θέλησε να εντυπωσιάσει την κόρη του και έτσι, λίγο πριν κλείσει ο ζωολογικός κήπος, ξεκίνησε να σκαρφαλώνει έναν-έναν τους φράχτες που βρίσκονταν ανάμεσα σε αυτόν και τα επιβλητικά άγρια ζώα- συγκεκριμένα, δύο μεγάλους αφρικανικούς ελέφαντες.

Ενώ προσπαθούσε να σκαρφαλώσει τον τελευταίο φράχτη, και προτού εισέλθει στον περιφραγμένο χώρο, ο άνδρας έγινε αντιληπτός από τους φύλακες του ζωολογικού πάρκου, οι οποίοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν και κάλεσαν την αστυνομία.

Το τοπικό γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε πως, μόλις οι δυνάμεις του έφτασαν στο σημείο, είδαν τον άνδρα καθισμένο πάνω στο φράχτη να τους…περιμένει, με τα πόδια του να κρέμονται.

Εν τέλει, στον…χαζομπαμπά επιβλήθηκε πρόστιμο 263 δολαρίων για την παράνομη είσοδο σε φυλασσόμενο χώρο.

Οι αρμόδιοι του ζωολογικού κήπου δήλωσαν εκ των υστέρων πως το εγχείρημα του άνδρα θα μπορούσε να έχει πολύ πιο δυσάρεστη κατάληξη.

«Κατά καιρούς, έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά συμπλοκής ανθρώπων με ελέφαντες- ακόμα και ανθρώπων που δουλεύουν με ελέφαντες και ξέρουν καλύτερα πώς να τους χειριστούν- που κατέληξαν στον σοβαρό τραυματισμό ή και τον θάνατο του ανθρώπου», έλεγε η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ζωολογικός κήπος του Μιλγουώκι, σχετικά με το συμβάν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.