Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η ποιότητα και η καινοτομία των SUV μοντέλων της Omoda οδηγούν σε ρεκόρ πωλήσεων

Ο παγκόσμιος όγκος εξαγωγικών πωλήσεων της εταιρείας ξεπέρασε τις 220.000 μονάδες, καθιερώνοντας την Omoda ως την ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα εξατομικευμένων SUV παγκοσμίως. Με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές, η Omoda συνεχίζει να επεκτείνει το αποτύπωμά της. Η επιτυχία της Omoda στηρίζεται στην ακλόνητη δέσμευσή της στην ασφάλεια και την ποιότητα.

Το Omoda 5, το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο της μάρκας, έχει επιτύχει κορυφαίες βαθμολογίες στις πιστοποιήσεις ασφάλειας E-NCAP και A-NCAP, θέτοντας νέα σημεία αναφοράς για την ασφάλεια των οχημάτων. Η υψηλής στιβαρότητας κατασκευή του οχήματος από χάλυβα, τα προηγμένα συστήματα απορρόφησης ενέργειας και οι ολοκληρωμένες έξυπνες τεχνολογίες ασφάλειας εξασφαλίζουν ανώτερη προστασία τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους επιβάτες.

Το Omoda 5 είναι εξοπλισμένο με μια σειρά προηγμένων έξυπνων τεχνολογιών υποβοήθησης της οδήγησης, όπως πανοραμική κάμερα 360°, προσαρμοζόμενο cruise control (ACC), σύστημα αυτόματης πέδησης (AEB), ανίχνευση τυφλού σημείου (BSD) και προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας (LDW), μεταξύ άλλων. Αυτά τα χαρακτηριστικά όχι μόνο ενισχύουν την οδηγική άνεση, αλλά εξασφαλίζουν επίσης αξιόλογα μέτρα ασφαλείας, κάνοντας κάθε ταξίδι πιο ασφαλές και ευχάριστο.

Η είσοδος της Omoda στην ευρωπαϊκή αγορά σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην παγκόσμια στρατηγική της. Η “Ευρωπαϊκή Στρατηγική” της εταιρείας ανακοινώθηκε στο Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Συνέδριο, με τα σχέδια για ταχεία ανάπτυξη σε βασικές αγορές. Η στρατηγική αυτή κίνηση ενισχύεται από τη δέσμευση της Omoda να ανταποκριθεί στα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας των οχημάτων που απαιτεί η ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει κέντρα προμήθειας ανταλλακτικών σε όλο τον κόσμο για να διασφαλίσει την κάλυψη των αναγκών μετά την πώληση και βελτιώνει και βελτιστοποιεί συνεχώς τη διασφάλιση των ανταλλακτικών και την τεχνική υποστήριξη. Κοιτάζοντας μπροστά, η Omoda εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρων ανταλλακτικών και κέντρων logistics στην Ε.Ε. για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ευρωπαϊκών αγορών στο μέλλον.

Αυτή η προσέγγιση με τοπικό προσανατολισμό εξασφαλίζει εξαιρετικές και αξιόπιστες υπηρεσίες για τους καταναλωτές, ενισχύοντας περαιτέρω τη φήμη του εμπορικού σήματος της Omoda. Με παγκόσμιο όραμα, έρευνα και ανάπτυξη, κατασκευή και πρότυπα ποιότητας, η Omoda είναι έτοιμη να συνεχίσει την ταχεία αναπτυξιακή της πορεία.

Η εταιρεία σχεδιάζει να εισέλθει σε περισσότερες από 60 αγορές και να δημιουργήσει περισσότερα από 3.000 κανάλια δικτύου παγκοσμίως. Σπάζοντας τα όρια με το εξατομικευμένο οικοσύστημα της μάρκας, η Omoda στοχεύει να δημιουργήσει το τέλειο όχημα και τον ιδανικό τρόπο ζωής για τη νέα γενιά.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο 65χρονος αεροδυναμιστής, ο πιο επιτυχημένος σχεδιαστής της ιστορίας της F1, ολοκλήρωσε το σχεδιασμό της RB17 σε συνεργασία με τον τομέα Advanced Technologies της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το ID.3 GTX αποτελεί την πιο δυναμική έκδοση του μοντέλου της Volkswagen το οποίο φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα που έχει τοποθετηθεί στον πίσω άξονα και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Δεδομένου ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, που είναι το σημαντικότερο, η χειρότερη παράμετρος του ατυχήματος είναι πως αυτό ήταν το ένα και μοναδικό αντίτυπο της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με το ηλεκτρικό scooter της Yamaha, NEO’s, η μετακίνηση στην πόλη γίνεται πιο εξυπνη, ευέλικτη, αθόρυβη και φυσικά οικονομική. Μπορείτε τώρα να αποκτήσετε το...