Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

H DAF μας καλεί να γνωρίσουμε τα βραβευμένα της φορτηγά σε μια ξεχωριστή εκδήλωση

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη και η DAF Trucks μας προσκαλούν να δούμε από κοντά και να οδηγήσουμε τα βραβευμένα φορτηγά New Generation DAF, την Παρασκευή 17 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 17:00, στις εγκαταστάσεις της ERGOTRAK, στη Μάνδρα Αττικής. Ειδικότερα, στο πλαίσιο του DAF RoadShow 2024, θα πραγματοποιηθεί Open Day New Generation DAF.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν συνολικά επτά (7) φορτηγά από τη σειρά New Generation DAF: XG+, XG, XF, XD & XB, με διαφορετικά μεγέθη καμπινών οδήγησης, κατάλληλα για διεθνή και εθνική μεταφορά, διανομή και εργοτάξια. Συγκεκριμένα, οι αυτοκινητιστές, οι επιχειρήσεις εμπορικές και κατασκευαστικές, οι φίλοι και πελάτες της μάρκας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν τα φορτηγά της Νέας Γενιάς DAF.

Διαθέσιμα θα είναι: Τράκτορες μεγάλων αποστάσεων XG+, XG και ο πρωταθλητής απόδοσης και οικονομίας XF. Οι προσκεκλημένοι θα διαπιστώσουν διά ζώσης τις εντυπωσιακές διαστάσεις και εξοπλισμό των καμπινών, ενώ παράλληλα θα νιώσουν την δύναμη των κινητήρων με τη χωρητικότητα των 13 λίτρων (Εuro 6E) και την χρησιμότητα των νέων συστημάτων ασφαλείας.

Κοντά τους, το επιτυχημένο φορτηγό μεσαίων αποστάσεων και αστικών μεταφορών DAF XD προσφερόμενο σε τρεις διαφορετικούς τύπους καμπίνας, κινητήρα 11 λίτρων σε πέντε εκδόσεις ισχύος από 230 έως και 450 HP με αυξημένη ροπή, κατάλληλο για κόφα, μουσαμά, ψυκτικό θάλαμο και βυτίο.

Για τον κατασκευαστικό τομέα, το RoadShow περιλαμβάνει ένα 4άξονο φορτηγό με σύγχρονη, στιβαρή ανατροπή. Τα χωματουργικά της DAF είναι διαθέσιμα ως XD και ως XF με καμπίνες ημέρας και νύχτας, κινητήρες 11 και 13 λίτρων με ισχύ από τους 300 μέχρι τους 530 ίππους, επιλογή κίνησης εντός και εκτός δρόμου, σασμάν αυτοματοποιημένο με λογισμικό off-road και μεγάλη γκάμα δυναμοληπτών (PTO).

Εντυπωσιακή θα είναι και η παρουσία ενός εργοταξιακού DAF XD με γάντζο υψηλής ανυψωτικής ικανότητας, κατάλληλο για τη διακίνηση ογκωδών κοντέινερ ή κιβωτάμαξων μεγάλης χωρητικότητας με συστήματα τροχών που ρολάρουν κατά την απόθεσή τους στο έδαφος ή και κατά την ανύψωσή τους. Πρόκειται για μια ειδική υπερκατασκευή που απευθύνεται στις Περιφέρειες, στους Δήμους και σε ιδιώτες που ασχολούνται με τη διακίνηση προϊόντων ανακύκλωσης ή πρώτων υλών για τη βιομηχανία.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια περίοδο μεγάλων εντάσεων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, η θωράκιση που προσφέρει η ευρωπαϊκή οικογένεια σε ένα κράτος-μέλος...

LIFESTYLE

“Δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να μάθω τηλεόραση σε κάποιον αλλά να τον μάθω να διαχειρίζεται τον εαυτό του” υπογράμμισε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η Κατερίνα Γκαγκάκη...

ΔΙΕΘΝΗ

Μια ηλιακή καταιγίδα σπάνιας έντασης κατευθύνεται προς τη Γη και θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα από απόψε στα δίκτυα του ηλεκτρικού και τους δορυφόρους,...

ΔΙΕΘΝΗ

Σε επίπεδα ρεκόρ σκαρφάλωσε ο υδράργυρος σε δέκα πόλεις του Μεξικού, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας, εν μέσω κύματος καύσωνα που έχει προκαλέσει διακοπές ηλεκτροδότησης σε...