28/07/2021

Ολυμπιακός: Ξεφεύγει η κατάσταση στην Γαλατασαράι – Το σχόλιο για τους Πειραιώτες! (photos)

Στην Γαλατασαράι συνεχίζουν να τραβάνε το σκοινί και δίνουν πολιτική διάσταση στο γεγονός ότι δεν τους επετράπη η είσοδος, επειδή δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο για τον κορονοϊό.

Ο πρόεδρος της Γαλατά Μπουράκ Ελμάς με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο «A Spor» χαρακτήρισε πολιτικό το γεγονός κι αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό. «Μετά από αξιολόγηση της κατάστασης η διοίκηση του συλλόγου πήρε την απόφαση της άμεσης επιστροφής. Απαιτούμε μία δημόσια συγγνώμη από τις ελληνικές αρχές και τους επισήμους αξιωματούχους της χώρας για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό είναι ένα πολιτικό γεγονός. Ο Μπουράκ Έλμας μίλησε στον A Spor. Η πλευρά του Ολυμπιακού δήλωσε ότι βρίσκεται σε αμηχανία», ανέφερε ο Ελμάς.

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι από τον Ολυμπιακό μετέφεραν στη διοίκηση της Γαλατασαράι ότι νιώθουν ντροπιασμένοι για το περιστατικό… Την ίδια ώρα, ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Κασάπογλου, πήρε θέση για το περιστατικό.

«Ως αποτέλεσμα της στάσης που αντιμετωπίζει ο αθλητικός μας σύλλογος Γαλατάσαραϊ, μίλησα τηλεφωνικώς με τους προέδρους της ομάδας και εξέφρασα ότι είμαστε μαζί τους. Καταδικάζω έντονα αυτή την στάση που αντιμετωπίζει η Γαλατάσαραϊ» ανέφερε ο Κασάπογλου για τα όσα συνέβησαν στο «Ελ. Βενιζέλος».