Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Copa America: Πού θα προβάλλεται στην Ελλάδα – Οι τελευταίες εξελίξεις

Copa America: Το τρίτο κύμα της πανδημίας στην Βραζιλία κάνει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της χώρας να θεωρούν απαράδεκτη την διεξαγωγή του Copa America και εξετάζουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Το φετινό Copa America κάνει σέντρα στις 13 Ιουνίου. Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή η διοργάνωση έχει αλλάξει τρεις προορισμούς. Αρχικά Κολομβία, μετέπειτα Αργεντινή και τώρα Βραζιλία.

Οι πολιτικές αναταράξεις και οι αντιδράσεις του κόσμου έστειλαν το τουρνουά αρχικά από την Κολομβία στην Αργεντινή κι έπειτα η χώρα του καφέ ανέλαβε την διοργάνωση, δίχως όμως να δώσει και τόση σημασία στον αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού που παραμένει στα ύψη.

Η πρώτη αντίδραση, όπως ερμηνεύεται από τον διεθνή Τύπο, από τους παίκτες της Βραζιλίας ήταν η απόφαση του Καζεμίρο να μην δώσει το «παρών» σε συνέντευξη Τύπου και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι.

Η Βραζιλία έχει ήδη έρθει αντιμέτωπη με ένα τρίτο κύμα της πανδημίας και οι ποδοσφαιριστές του Τίτε φέρονται να σκέφτονται ν’ αποχωρήσουν και να μην παίξουν στο Copa America υπό το φόβο να κολλήσουν τον Covid-19.

Πάει για Open η διοργάνωση

To κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, OPEN, ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Copa America, κυπέλλου Νοτίου Αμερικής, για το 2021.

Ήδη άνθρωποι του καναλιού έχουν ξεκινήσει τις επαφές και αναμένουν τις επόμενες ημέρες το αναλυτικό πρόγραμμα και τις ώρες μετάδοσης των αγώνων για να δουν αν θα προχωρήσουν στην απόκτηση των δικαιωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...

LIFESTYLE

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action...