Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιλουτίνοφ: «Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου»

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ και κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον εκτός έδρας αγώνα με την Παρτίζαν, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ:

Για την επιστροφή του στο Βελιγράδι: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Παρτίζαν για τη βράβευση. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια εδώ και χωρίς την Παρτίζαν δεν θα ήμουν στο σημείο που είμαι τώρα. Όσον αφορά τις αποδοκιμασίες, πιστεύω ότι είναι φυσιολογικές, δεν νιώθω κάποια κακία. Ίσως επειδή τώρα παίζω στον Ολυμπιακό.

Θέλω πάντα να νικάω, ακόμη και όταν παίζω κόντρα στον αδερφό μου, γιατί η νίκη μετράει πολύ για μένα. Ίσως να με αποδοκίμασαν λόγω του ματς στον πρώτο γύρο. Ήταν δύσκολο. Ειδικά στο Βελιγράδι μπροστά σε αυτό το κοινό. Σε όλους αρέσει να παίζουν σε τέτοια ατμόσφαιρα. Λίγες ομάδες μπορούν να δημιουργήσουν τέτοια ατμόσφαιρα».

Για τον τραυματισμό του: «Θα ξεκινήσω προπονήσεις σε 1-2 ημέρες. Η δύσκολη περίοδος είναι πίσω πλέον για μένα, αλλά κοιτάω μπροστά με αισιοδοξία. Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου, αλλά έτσι θα είναι τα πράγματα».

Για την Εθνική Σερβίας και τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είχαμε ένα εξαιρετικό κλίμα στη Μανίλα και πραγματικά ανυπομονούσα να παίξω και στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Ανυπομονώ για το καλοκαίρι και ελπίζω να είμαι υγιής και να είμαι εκεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι όλα υπέροχα στον Ολυμπιακό. Έχω τρομερούς συμπαίκτες και έχω κάνει φίλους για μία ζωή. Είναι πραγματικά πολύ όμορφα μαζί τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων μεταξύ των παιδιών ηλικίας 11 με 15 ετών είναι «ανησυχητικά», σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...

ΕΛΛΑΔΑ

Τα σχολεία κλείνουν κάθε χρόνο την Παρασκευή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα και οι μαθητές επιστρέφουν στις σχολικές υποχρεώσεις μετά την Κυριακή του Θωμά...