Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ για τον Ντι Μαρία: Η οικογένειά του δέχεται απειλητικά μηνύματα

Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός της Μπενφίκα δέχθηκε απειλή κατά της οικογένειάς του που ζει στα περίχωρα του Ροζάριο, νωρίς το πρωί της Δευτέρας (25/03), όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Θύμα απειλών, εν μέσω του κύματος βίας που σχετίζεται με τα ναρκωτικά στην πόλη από την οποία κατάγεται και ο Λιονέλ Μέσι, έπεσε η οικογένεια του Άνχελ Ντι Μαρία. Το μήνυμα έρχεται μια εβδομάδα αφότου ο 36χρονος, που αγωνίζεται στην Μπενφίκα, δήλωσε ότι θα ήθελε να τερματίσει την καριέρα του στην ομάδα που έκανε ως παιδί τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, Ροζάριο Σεντράλ.

Δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένα αυτοκίνητο άφησε το μήνυμα σε μια πινακίδα μπροστά από τη γειτονιά όπου διαμένει συνήθως ο 36χρονος, απευθυνόμενο στην οικογένεια Ντι Μαρία, λέγοντας ότι ούτε ο κυβερνήτης της επαρχίας Μαξιμιλιάνο Πουγιάρο δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά τους, αν επιστρέψει στην πόλη.

«Πείτε στον γιο σας, τον Άνχελ, να μην επιστρέψει στο Ροζάριο γιατί θα σκοτώσουμε ένα μέλος της οικογένειας. Ούτε καν ο Πουγιάρο δεν πρόκειται να σας σώσει. Δεν αφήνουμε σημειώματα σε χαρτί. Αφήνουμε πίσω μας σφαίρες και νεκρούς ανθρώπους», ανέφερε το μήνυμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Infobae, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

Στο Ροζάριο, όπου βρίσκεται ένας από τους μεγαλύτερους αγροτολιμενικούς κόμβους στον κόσμο, έχει παρατηρηθεί έντονη αύξηση της βίας από ομάδες διακίνησης ναρκωτικών, καθώς η πόλη αποτελεί -σύμφωνα με τους ειδικούς- δυνητική διέξοδο για τη μεταφορά παράνομων ναρκωτικών σε άλλες χώρες.

Ο αρχηγός της Αργεντινής και γεννημένος στο Ροζάριο, Λιονέλ Μέσι, απειλήθηκε επίσης με επιστολή πέρυσι, όταν άγνωστοι ένοπλοι επιτέθηκαν σε σούπερ μάρκετ που ανήκε στην οικογένεια της συζύγου του, Αντονέλα Ροκούτσο. Η κυβέρνηση της χώρας δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα στείλει στο Κογκρέσο νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στις ένοπλες δυνάμεις να παρεμβαίνουν σε επιχειρήσεις εσωτερικής ασφάλειας για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και του εγκλήματος στο Ροζάριο.//Α.

Πηγή: ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κάθε χρόνο, ο κόσμος παράγει περίπου 400 εκατομμύρια μετρικούς τόνους πλαστικών απορριμάτων. Τουλάχιστον 14 εκατομμύρια μετρικοί τόνοι καταλήγουν στους ωκεανούς, με τα πλαστικά μιας...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων των νόμων που επεκτείνουν την απαγόρευση του καπνίσματος σε εσωτερικούς ή πολυσύχναστους εξωτερικούς χώρους, είναι η διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς, γράφει...