Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιστορική πρόκριση στους «4» του UEFA Youth League η Κ-19 του Ολυμπιακού, 3-1 την Μπάγερν στο Μόναχο

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στην Γερμανία, επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου με 3-1 στην φάση των “8” του Youth League και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα Νέων του “Θρύλου” πέρασε από το Μόναχο με νίκη 3-1 επί της Μπάγερν και προκρίθηκε στο Final 4 του Youth League που θα διεξαχθεί 19-22 Απριλίου στην Ελβετία. Έτσι, για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια, μία ελληνική ομάδα θα συμμετάσχει σε ημιτελικό διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA, καθώς ο τελευταίος ήταν ο Παναθηναϊκός στο Champions League του 1996.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Ναντ ή Κοπεγχάγη η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά.

O αγώνας

Με το μαχαίρι στα δόντια μπήκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος μόλις στο δεύτερο δίλεπτο είχε καλή στιγμή. Ο Κωστούλας έδωσε στον Πνευμονίδη, ο οποίος σούταρε δυνατά αλλά ο Σμιτ απόκρουσε και κράτησε το 0-0. Με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου απείλησαν και οι Βαυαροί. Ο Κούσι – Ασάρε βγήκε σε τετ α τετ με τον Σίνα, σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας των “ερυθρολεύκων” με εντυπωσιακό τρόπο απομάκρυνε τον κίνδυνο. Μέχρι το 30′ ο ρυθμός έπεσε αρκετά. Οι Πειραιώτες στο 32′ άνοιξαν το σκορ. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε, ο Σμιτ έκανε λάθος και έστειλε την μπάλα πάνω στον Μουζακίτη που με κενή εστία έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0. Ο Παπακανέλλος με ωραία ατομική προσπάθεια, πέρασε δύο αντιπάλους από τα αριστερά και με εξαιρετικό σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον τερματοφύλακα της Μπάγερν. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν ισοπεδωτικοί. Η μπάλα βρέθηκε έξω από την περιοχή στον Κωστούλα, ο οποίος εξαπέλυσε βολίδα.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τους Βαυαρούς να έχουν τον έλεγχο. Στο 63′ η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Ο Σίνα απέκρουσε τη βολίδα του Ζβόναρεκ, όμως ο Ράμσακ από κοντά σούταρε, βάζοντας τους Βαυαρούς ξανά στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγαλύτερη διαφορά τους στο ματς. Ο Λισίνα έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού με τρομερή απόκρουση κράτησε το 3-1.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Σμιτ,Σόλζε, Μανούμπα, Σκολ, Χένινγκ, Ζβόναρεκ, Φερνάντες, Γιένσεν (46′ Ενκιλί), Αζνού (46′ Λισίνα), Ράμσακ, Κούσι – Ασάρε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Πρεκατέ, Τανούλης, Κωστούλας (90′ Γατόπουλος), Αλαφάκης (90′ Χρήστου), Μουζακίτης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Πνευμονίδης (67′ Λιατσικούρας), Παπακανέλλος (78′ Δάμα), Χ. Κωστούλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...