ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αίτημα του Ντάνι Άλβες που έγινε δεκτό, οι καταθέσεις και η προστασία του θύματος

Ξεκίνησε τη Δευτέρα (5/2) σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, η δίκη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ντάνι Άλβες, για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τον Δεκέμβριο του 2022.

Η δικαστής Ισαμπέλ Ντελγκάδο Πέρεθ, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βραζιλίας “O Globο”, αποδέχτηκε το αίτημα που υποβλήθηκε από τον Βραζιλιάνο και έτσι θα μιλήσει την Τετάρτη (7/2), ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί το τέλος της δίκης.

Η εισαγγελία ζήτησε εις βάρος του πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για περισσότερο από ένα χρόνο, εννέα χρόνια φυλάκιση, την καταβολή 150.000 ευρώ στη νεαρή γυναίκα, καθώς και 10 χρόνια υπό επιτήρηση αποφυλάκισης στο τέλος της φυλάκισής του.

Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς χειροπέδες την πρώτη ημέρα των ακροάσεων, θα υπερασπιστεί τον εαυτό του μετά τις καταθέσεις του θύματος, 28 μαρτύρων, ειδικών και άλλων επαγγελματιών. Για σήμερα (5/2) είναι προγραμματισμένες οι καταθέσεις από το θύμα, έναν φίλο και μέλος της οικογένειας του.

Για την προστασία της ταυτότητας της γυναίκας, η δήλωσή της θα είναι απολύτως εμπιστευτική, χωρίς την παρουσία του Τύπου και χωρίς καμία εγγραφή ήχου ή βίντεο.
Οι υπόλοιποι 22 μάρτυρες θα μιλήσουν την Τρίτη (6/2) και η τελευταία συνεδρίαση, στις 7 Φεβρουαρίου, θα είναι αφιερωμένη στις διαδικασίες πραγματογνωμοσύνης, την παράδοση έκθεσης και τα συμπεράσματα.

Ο Ινές Γκουαρδιόλα, δικηγόρος του Ντάνι Άλβες, παραπονέθηκε επίσης για μια “παράλληλη δίκη” στον Τύπο και διαβεβαίωσε ότι ο Βραζιλιάνος διέρχεται μια οικονομικά ταραχώδη περίοδο, συμπεριλαμβανομένου ενός χρέους μισού εκατομμυρίου ευρώ στο υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας.//Λ.

Πηγή: ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες ανακοίνωσε σήμερα ότι περίπου 80.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, από...

ΕΛΛΑΔΑ

Στο επίκεντρο διεθνών μέσων ενημέρωσης βρίσκεται η Ίος που προβάλλεται ως ένας από τους διεθνείς προορισμούς που θα κάνουν την έκπληξη το φετινό καλοκαίρι....

ΔΙΕΘΝΗ

Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα χθες Πέμπτη σχέδιο «ρύθμισης» που θα επιτρέπει την απέλαση με ταχείες διαδικασίες προσώπων που έχουν...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα 757,02 χιλιόμετρα του φετινού ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024, περιγράφηκαν διεξοδικά κατά την παρουσίαση της διοργάνωσης, στο αμφιθέατρο «Δημήτρης Παντερμαλής» του Μουσείου...

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version