Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αίτημα του Ντάνι Άλβες που έγινε δεκτό, οι καταθέσεις και η προστασία του θύματος

Ξεκίνησε τη Δευτέρα (5/2) σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, η δίκη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ντάνι Άλβες, για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τον Δεκέμβριο του 2022.

Η δικαστής Ισαμπέλ Ντελγκάδο Πέρεθ, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βραζιλίας “O Globο”, αποδέχτηκε το αίτημα που υποβλήθηκε από τον Βραζιλιάνο και έτσι θα μιλήσει την Τετάρτη (7/2), ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί το τέλος της δίκης.

Η εισαγγελία ζήτησε εις βάρος του πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για περισσότερο από ένα χρόνο, εννέα χρόνια φυλάκιση, την καταβολή 150.000 ευρώ στη νεαρή γυναίκα, καθώς και 10 χρόνια υπό επιτήρηση αποφυλάκισης στο τέλος της φυλάκισής του.

Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς χειροπέδες την πρώτη ημέρα των ακροάσεων, θα υπερασπιστεί τον εαυτό του μετά τις καταθέσεις του θύματος, 28 μαρτύρων, ειδικών και άλλων επαγγελματιών. Για σήμερα (5/2) είναι προγραμματισμένες οι καταθέσεις από το θύμα, έναν φίλο και μέλος της οικογένειας του.

Για την προστασία της ταυτότητας της γυναίκας, η δήλωσή της θα είναι απολύτως εμπιστευτική, χωρίς την παρουσία του Τύπου και χωρίς καμία εγγραφή ήχου ή βίντεο.
Οι υπόλοιποι 22 μάρτυρες θα μιλήσουν την Τρίτη (6/2) και η τελευταία συνεδρίαση, στις 7 Φεβρουαρίου, θα είναι αφιερωμένη στις διαδικασίες πραγματογνωμοσύνης, την παράδοση έκθεσης και τα συμπεράσματα.

Ο Ινές Γκουαρδιόλα, δικηγόρος του Ντάνι Άλβες, παραπονέθηκε επίσης για μια “παράλληλη δίκη” στον Τύπο και διαβεβαίωσε ότι ο Βραζιλιάνος διέρχεται μια οικονομικά ταραχώδη περίοδο, συμπεριλαμβανομένου ενός χρέους μισού εκατομμυρίου ευρώ στο υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας.//Λ.

Πηγή: ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κάθε χρόνο, ο κόσμος παράγει περίπου 400 εκατομμύρια μετρικούς τόνους πλαστικών απορριμάτων. Τουλάχιστον 14 εκατομμύρια μετρικοί τόνοι καταλήγουν στους ωκεανούς, με τα πλαστικά μιας...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση κατέγραψαν τον περασμένο Μάρτιο τόσο οι χορηγήσεις δανείων από τις τράπεζες όσο και οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα (νοικοκυριά και επιχειρήσεις). Η χρηματοδότηση...