Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυστρία: Εκπληκτική ατμόσφαιρα από οπαδούς σε παιδικό αγώνα Κ-7

Απίστευτες σκηνές σημειώθηκαν σε αγώνα Κ-7 στην Αυστρία μεταξύ της Austria Salzburg και της USV Lamprechthausen καθώς 1.300 οπαδοί της Austria Salzburg δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα ώστε να υποστηρίξουν και να ενθαρρύνουν τα παιδιά κάτω των 7 ετών που εκπροσωπούν την αγαπημένη τους ομάδα.

Το βίντεο δείχνει τα παιδιά να παίρνουν μέρος σε αγώνα για το πρωτάθλημα Κ-7 της Αυστρίας. Στην κερκίδα του ενός εκ των δύο τερμάτων υπήρχαν 1.300 οπαδοί της Austria Salzburg οι οποίοι ανέμιζαν σημαίες της ομάδας, είχαν καπνογόνα και τραγουδούσαν συνθήματα της ομάδας.

Φυσικά όλοι οι οπαδοί είχαν άψογη συμπεριφορά προς τους νεαρούς αθλητές και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν καλά στο μεγάλο πλήθος μπροστά στο οποίο έπαιζαν.

Αυτός που δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό του Instagram ήταν ο προπονητής της K-7 Austria Salzburg, Sascha Gastuba.

Είπε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης, η οποία απευθυνόταν στους οπαδούς της ομάδας:

«Από τότε που έπιασα δουλειά στην Austria Salzburg, έχω ερωτηθεί πολλές φορές από αγνώστους για το πως συμπεριφέρονται οι χούλιγκαν της ομάδας και το αν υπάρχουν «κανονικοί» οπαδοί.

Πάντα απαντώ με ένα χαμόγελο και με τεράστια υπερηφάνεια.

H Austria είναι ένας οικογενειακός σύλλογος που έχει βάλει τα παιδιά στο επίκεντρο όλων όσων κάνει».

Η ομάδα ιδρύθηκε το 2005 από μία ομάδα οπαδών της SV Salzburg, αφότου η Red Bull αγόρασε τον σύλλογο που υποστήριζαν και τον μετονόμασε σε Red Bull Salzburg.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...