Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουσείο ποδοσφαίρου στην Παραγουάη θα στεγάζει ομοίωμα του Μέσι σε φυσικό μέγεθος

Ένα ομοίωμα του Λιονέλ Μέσι σε φυσικό μέγεθος θα βρίσκεται στο μουσείο της CONMEBOL στην Παραγουάη δίπλα σε παρόμοια γλυπτά του Πελέ και του Ντιέγκο Μαραντόνα, λόγω της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον ποδοσφαιριστή με την Αργεντινή.

Η παρουσίαση του αγάλματος έγινε με την παρουσία του “Pulga”, ο οποίος φυσικά έδειχνε φανερά συγκινημένος, που είδε τον εαυτό του δίπλα στους θρύλους του ποδοσφαίρου.

Το ομοίωμα του Λιονέλ Μέσι αποκαλύφθηκε την Δευτέρα από το διοικητικό όργανο της Νότιας Αμερικής για το ποδόσφαιρο, σε μία εκδήλωση στην οποία ήταν καλεσμένη όλη η ομάδα της εθνικής Αργεντινής, που ονομάστηκε «Η Νύχτα των Αστέρων».

Το ομοίωμα του Μέσι, στο οποίο κρατάει το Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ φοράει την ενδυμασία της εθνικής Αργεντινής, θα βρίσκεται δίπλα σε αυτά των Πελέ και Ντιέγκο Μαραντόνα στο μουσείο της CONMEBOL στο Λουκέ της Παραγουάης.

Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν φανερά εντυπωσιασμένος όταν αποκαλύφθηκε το ομοίωμά του, ενώ στην συνέχεια δήλωσε:

«Ποτέ δεν ονειρεύτηκα, πόσο μάλλον σκέφτηκα, κάτι τέτοιο. Το όνειρο μου πάντα ήταν να απολαύσω το άθλημα που μου άρεσε όταν ήμουν μικρός, να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να κάνω αυτό που πάντα αγαπούσα στην ζωή μου.

Είχα ένα πολύ δύσκολο «δρόμο» μέχρι να φτάσω εδώ. Πολλές αποφάσεις, πολλές ήττες, όμως πάντα κοίταζα μπροστά και ήθελα να «παλέψω» για την νίκη, για τον θρίαμβο.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να αγωνίζεσαι για να την επίτευξη των ονείρων σου.

Όλα είναι δυνατά και πρέπει να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, το οποίο είναι το ομορφότερο πράγμα που υπάρχει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συναγερμό τα κομματικά επιτελεία, ενόψει των ευρωεκλογών. Ο πρωθυπουργός επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα, και αρχίζει άμεσα περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, θέτοντας το...

LIFESTYLE

Απίστευτο χειροκρότημα για την Ελένη Φουρέιρα η οποία έβαλε φωτιά στη σκηνή της Eurovision. Ο 68ος διαγωνισμός της Eurovision ξεκίνησε και επίσημα στο Malmö Arena...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

H κατασκευή μιας μονάδας συναρμολόγησης μπαταριών υψηλής τάσης έχει ξεκινήσει, μαζί με έργα επέκτασης των χώρων κατασκευής αμαξωμάτων, συναρμολόγησης και logistics. Συνολικά 800 εκατομμύρια...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοψία στην Πεντέλη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής...