Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η σύζυγος του Μάικλ Σουμάχερ ζει «σαν φυλακισμένη» από την μέρα του ατυχήματος του θρύλου της Φόρμουλα 1

Σύμφωνα με τον Έντι Τζόρνταν, διευθυντή της πρώτης ομάδας που αγωνίστηκε ο Μάικλ Σουμάχερ στην Φόρμουλα 1 (Jordan), η σύζυγος του Γερμανού θρύλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Κορίνα, ζει «σαν φυλακισμένη» αποφεύγοντας τα γεύματα και τα πάρτι για να κρατήσει μυστική την κατάστασή του, μετά το ατύχημα στο σκι πριν από 10 χρόνια.

Ο Γερμανός οδηγός υπέστη ατύχημα το 2013 και τέθηκε σε τεχνητό κώμα. Αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2014, μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειάς του στην λίμνη της Γενεύης, όπου μέχρι και σήμερα μια ομάδα ιατρικού προσωπικού υποστηρίζει την σύζυγό του για την φροντίδα του.

Ο Τζόρνταν, αποκάλυψε πέρυσι πως τα σχέδιά του να επισκεφθεί τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 είχαν διαψευστεί από την οικογένεια του Σουμάχερ.

«Αυτή είναι η χειρότερη κατάσταση για τον Μικ (γιο του Μάικλ, τρίτος οδηγός στην Mercedes στην φετινή σεζόν της Φόρμουλα 1) και την Κορίνα.

Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια και η Κορίνα δεν μπορεί να πάει σε ένα γεύμα, σε ένα πάρτι, οπουδήποτε. Ξέρει ότι όλοι θα την ρωτήσουν για την κατάσταση του Μάικλ και είναι σαν φυλακισμένη λόγω αυτού, επειδή δεν θέλει να της το υπενθυμίζουν αυτό κάθε λεπτό».

Ο ίδιος ο Σουμάχερ είχε περιγράψει στο παρελθόν την σύζυγό του ως τον «φύλακα άγγελό» του, ο οποίος είχε αναλάβει τον πλήρη έλεγχο για να αποτρέψει τον κάθε θόρυβο γύρω από το όνομά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τον “πολιορκητικό κριό” της MG, το οικονομικό και καθόλα αξιόλογο SUV που ακούει στο όνομα ZS, η πολυφωνία των εκδόσεων μακροσκοπικά, απλά αποτελεί...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...