Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η «κομπίνα» της Νιουκάστλ που ξεκίνησε από… σκόπιμες καθυστερήσεις

Η Νιούκαστλ αντιμετώπισε την Γουλβς στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με σκοπό να δώσει τέλος σε ένα αρνητικό σερί 5 αγώνων χωρίς νίκη στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Αλεξάντερ Ισάκ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό, ενώ η Γουλβς ισοφάρισε στο 70ο λεπτό με τον Hwang hee-chan, πριν ο Μιγκέλ Αλμιρόν «γράψει» το τελικό 2-1 στο 79ο λεπτό, δίνοντας στην Νιούκαστλ μια πολύ σημαντική νίκη στο «κυνήγι» της για τον τερματισμό στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, που οδηγεί στο UEFA Champions League.

Στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου, η Νιούκαστλ κέρδισε ένα κόρνερ που αντί να σπαταλήσει χρόνο πριν το εκτελέσει, προσποιήθηκε ότι θα κάνει αυτό και παραλίγο να πετύχει ένα από τα πιο «έξυπνα» γκολ που έχουν επιτευχθεί ποτέ.

Όπως συνηθίζεται, δεν υπήρχε κάποιος ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ στην μεγάλη περιοχή, ενώ φαινόταν πως οι παίκτες της αγγλικής ομάδας θα έκαναν σκόπιμες καθυστερήσεις για να σπαταλήσουν τον υπόλοιπο χρόνο του αγώνα.

Όμως όπως αποδείχθηκε, είχαν σχεδιασμένη μια κομπίνα που θα «έπιανε στον ύπνο» την άμυνα της Γουλβς, η οποία πέτυχε απόλυτα και παραλίγο να οδηγήσει στο τρίτο γκολ της αναμέτρησης για την Νιούκαστλ.

Ο Μιγκέλ Αλμιρόν έδωσε την κοντινή πάσα στον Κάλουμ Γουίλσον, ο οποίος με την σειρά του έδωσε πάσα στον Μπρούνο Γκιμαράες. Ο Βραζιλιάνος έκανε μια πάσα-τακουνάκι στον Άλμιρον, ο οποίος την έδωσε στον Σβετ Μπότμαν που βρισκόταν ολομόναχος μέσα στην μικρή περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε ο κεντρικός αμυντικός της Νιούκαστλ κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...