Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζουν προσφορά… οι οπαδοί της για να την αγοράσουν

Ο σύλλογος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι προς πώληση, καθώς τα αδέρφια Glazer έχουν αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να «αφήσουν πίσω» την ιδιοκτησία της ομάδας έπειτα από 20 χρόνια ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Τα «φαβορί» για την απόκτηση της ομάδας είναι ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και οι Καταριανοί επενδυτές που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την ομάδα, ωστόσο μία καινούρια προσφορά ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της, στο «κυνήγι» της ιδιοκτησίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για την ομάδα οπαδών Red Devils United, οι οποίοι είναι απλοί υποστηρικτές της ομάδας. Το CBS αναφέρει πως η Red Devils United «ετοιμάζει» μια προσφορά για τον αγαπημένο της σύλλογο.

Θέλουν να χρησιμοποιήσουν την συλλογική δύναμη των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι ώστε να ανακτήσουν τον έλεγχο του συλλόγου που αγαπούν.

Η προσφορά πιστεύεται πως θα είναι μία μίξη επενδυτών και χρηματοδότησης των οπαδών της ομάδας, καθώς θα χρειαστούν τα χρήματα των επενδυτών για να καλυφθεί το αστρονομικό ποσό των 4-6 δισ. ευρώ που ζητούν τα αδέρφια Glazer.

Η προσφορά δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη, ωστόσο σύμφωνα με τους ίδιους η πρότασή τους θα έχει ως εξής:

«Θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο στην ομάδα. Θα στείλουμε της λεπτομέρειες της πρότασής μας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις του συλλόγου, των εκπροσώπων του και των φιλάθλων.

Η αποστολή πίσω από την Red Devils United είναι να φέρει την επανάσταση στην ιδιοκτησία των μεγαλύτερων συλλόγων στον ελίτ αθλητισμό, δίνοντας στους οπαδούς φωνή ακόμα και στις πιο σημαντικές στιγμές των παιχνιδιών και αποφάσεων του συλλόγου».

Πηγή: TheSun

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα έθεσε σήμερα σε κόκκινο συναγερμό ένα μέρος του νότιου τμήματος της χώρας εξαιτίας φονικών καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, πρωτεύουσα της οποίας...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρεις νέοι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας έχουν ενταχθεί από την Παρασκευή 19/4/2024 στη λειτουργία του Κτηματολογίου, μετά την περαίωση της διαδικασίας κτηματογράφησης (ΦΕΚ_2335_Β_19.04.2024),...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...