Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θα αποχωρήσει από την Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι, έκανε γνωστή στο προπονητή της ομάδας Γιούργκεν Κλοπ ο Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Έπειτα από 8 χρόνια που ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς ο ίδιος νιώθει πως δεν χρησιμοποιείται όσο θα έπρεπε στην Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε μιλήσει τον Ιανουάριο για το πως θέλει να κρατήσει τον Ρομπέρτο Φιρμίνο στην ομάδα, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν «μοιράζεται» αυτή την σκέψη, καθώς έχει χάσει την θέση του βασικού στην ομάδα, ενώ η ομάδα πλέον διαθέτει μια πλειάδα από επιθετικούς.

Παίκτες όπως ο Ντάργουιν Νιούνιεζ, ο Ντιόγκο Ζότα, ο Λουίς Ντίαζ και ο Κόντι Γκάκπο φαίνεται πως προτιμά να χρησιμοποιεί ο Γερμανός προπονητής, περισσότερο από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Την φετινή χρονιά ο Φιρμίνο είχε ξεκινήσει εξαιρετικά, πετυχαίνοντας 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από την επανέναρξη της χρονιάς όμως, έχει αγωνιστεί μόλις 5 φορές και συνολικά 87 λεπτά, καθώς αντιμετώπισε διάφορους τραυματισμούς.

Συνολικά στην καριέρα του στην Λίβερπουλ, ο Βραζιλιάνος έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας 352 φορές, έχοντας πετύχει 107 γκολ και έχοντας «μοιράσει» 78 ασίστ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...

ΕΛΛΑΔΑ

«Οι ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη εθνική κάλπη και ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί», είναι το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση. Η ΝΔ εστιάζει...

ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε έναν Λοχαγό του Στρατού για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) αστυνομικοί στη Χαλκίδα....