Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ επιβεβαίωσε πως θα «κυνηγήσει» τον Λιονέλ Μέσι το ερχόμενο καλοκαίρι

Η ομάδα από το MLS, Ίντερ Μαϊάμι, της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της Φιλ Νέβιλ, ενώ ο Άγγλος πρόσθεσε πως στο «ραντάρ» της ομάδας βρίσκεται και ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Το όνομα της Ίντερ Μαϊάμι έχει συνδεθεί με αυτό του Λιονέλ Μέσι στο παρελθόν, με πολλά δημοσιεύματα που την τοποθετούν ως το «φαβορί» για την απόκτησή του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ανταγωνισμός της όμως θα είναι τεράστιος, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του Αργεντινού για δύο ακόμα χρόνια, όταν αυτό λήξει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν

Η Μπαρτσελόνα είναι το άλλο μεγάλο όνομα που ενδιαφέρεται για τον Λιονέλ Μέσι, θέλοντας να φέρει τον Αργεντινό πίσω στο «σπίτι» του. Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι μάλιστα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα πριν μόλις λίγες μέρες.

Ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Φιλ Νέβιλ, μίλησε στους The Times για το ενδεχόμενο η ομάδα να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και τον Σέρχιο Μπουσκέτς:

«Δεν θα αρνηθώ πως όντως έχουμε δείξει ενδιαφέρον για τον Λιονέλ Μέσι και τον Σέρχιο Μπουσκέτς. Από την ημέρα που ήρθα στο Μαϊάμι, νομίζω το όνομα της ομάδας έχει συνδεθεί με πολλά μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου.

Με τον Σέρχιο Ράμος, τον Ντάνι Άλβες, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τον Γουίλιαν, τον Σεσκ Φάμπρεγκας και τον Λουίς Σουάρεζ. Το όνομά μας έχει ακουστεί για την απόκτηση όλων αυτών των παικτών.

Θέλουμε να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα μας, στο παρελθόν καταφέραμε έχουμε στο ρόστερ μας τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν και τον Μπλεζ Ματουιντί.

Ο Μέσι και ο Μπουσκέτς είναι δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Είναι σπουδαίοι παίκτες που θα είναι ένα μεγάλο όφελος για τον σύλλογό μας.

Για το MLS η απόκτησή τους θα άλλαζε τελείως τα δεδομένα του πρωταθλήματος».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...