Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντσελότι: «Όλοι θα απολυθούμε, εκτός από τον Γκουαρδιόλα»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι προκάλεσε αίσθηση με τη δήλωσή του, αστειευόμενος ότι ακόμη και ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα απολυθεί μια μέρα αν παραμείνει στον χώρο ως προπονητής.

Οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν τη Βαλένθια την Πέμπτη μόλις τρεις ημέρες μετά την απόλυση του Τζενάρο Γκατούζο.

«Είναι μια πραγματικότητα για τους προπονητές», είπε ο Αντσελότι. «Όλοι μας απολύονται, εκτός από τον Γκουαρδιόλα, αλλά ακόμα και ο Πεπ αν συνεχίσει να δουλεύει, θα απολυθεί μια μέρα. Μου έχει συμβεί στην καριέρα μου, αλλά είμαι ακόμα εδώ».

Σε αναβρασμό βρίσκεται η Βαλένθια καθώς φιλοξενείται από τους νυν πρωταθλητές. Ο Γκατούζο έγινε ο 10ος προπονητής που αποχώρησε από τον σύλλογο τα τελευταία εννέα χρόνια το βράδυ της Δευτέρας, όταν έφυγε αφού ανέλαβε μόλις 22 αγώνες.

Ο εκπρόσωπος του συλλόγου Salvador Gonzalez ‘Voro’ θα κάτσει στην πάγκο για τον συνάντηση του πρωταθλήματος της Πέμπτης, στην έκτη θητεία του ως προσωρινός προπονητής την τελευταία δεκαετία.

Υπήρξαν διαμαρτυρίες μετά την απόλυση του Γκατούζο με στόχο τον ιδιοκτήτη Πίτερ Λιμ που εδρεύει στη Σιγκαπούρη.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Βαλένθια Σάντι Κανιζάρες προέτρεψε τους θυμωμένους οπαδούς: «Πρέπει να τους κάνουμε τη ζωή αρκετά αδύνατη ώστε να πουλήσουν».

Η Βαλένθια είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη πτώσης αφού κέρδισε μόνο ένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια της στη La Liga.

Η Μαδρίτη του Αντσελότι μπορεί να μειώσει τη διαφορά από την κορυφαία Μπαρτσελόνα, αν ξεφύγει απόψε απέναντι στην Μπέτις.

Η Μαδρίτη δεν έκανε τίποτα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πέρα ​​από την εξαγορά του Φραν Γκαρσία. Ο αριστερός μπακ της Ράγιο θα ενταχθεί στο τέλος αυτής της σεζόν.

Η Μαδρίτη αναμενόταν να μην κάνει τίποτα παρά τη μακρά λίστα τραυματισμών και έναν μαραθώνιο αγώνα.

Ο Αντσελότι κατηγόρησε τη συσσώρευση αγώνων σε κάθε επίσημο όργανο στο ποδόσφαιρο που επιδιώκει τα δικά του συμφέροντα σε βάρος των εξαντλημένων παικτών.

Είπε: «Η εναλλαγή των παικτών είναι πολύ σημαντική γιατί έχουμε ένα απίστευτο πρόγραμμα. Δεν υπάρχει στάση εδώ γιατί η La Liga, η UEFA, η FIFA θέλουν όλοι να κάνουν το δικό τους και έτσι δεν υπάρχουν ρεπό.

«Πρέπει να σταματήσουμε για λίγο γιατί αν οι παίκτες κουραστούν πολύ, τότε όλα έχουν τελειώσει. Είναι συναρπαστικό να παίζεις όλους αυτούς τους αγώνες, αλλά υπάρχει ένα όριο. Πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι μαζί για να το αποφύγουμε αυτό».

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ στις 21 Φεβρουαρίου, αλλά μέχρι τότε έχει τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και έναν ημιτελικό και τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η μοναδική αισθητική του μικρότερου SUV στη γκάμα της Alfa Romeo, που υπογράφει ο Αλέξανδρος Λιώκης, συνδυάζεται με συναρπαστικές επιδόσεις και μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΥΠΑΑΤ στέκεται στο πλευρό των παραγωγών της Εύβοιας και τους στηρίζει για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις διαδοχικές καταστροφές...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων διαλυτών προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε Πάτρα και Εύζωνες. Εντοπίστηκαν περισσότερα από 250.000 κιλά, τα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες των πελατών, το Master έχει αναβαθμιστεί τόσο σε επίπεδο σχεδίασης και εξοπλισμού, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Παράλληλα,...