Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα «μαχαίρια» Μπαπέ και Νεϊμάρ στην Παρί – Διαμεσολαβητής ο Μέσι

Οι σχέσεις μεταξύ του Kylian Mbappe και του Neymar στην Παρί Σεν Ζερμέν έχουν φτάσει στο χειρότερο δυνατό σημείο σύμφωνα με ρεπορτάζ της Εκίπ.

Ο Μπαπέ φέρεται να μην θέλει καθόλου τον Βραζιλιάνο στην ομάδα, ενώ ο 30χρονος Νεϊμάρ «έχει μείνει έκπληκτος από τις εξουσίες που έχουν δοθεί στον 23χρονο Γάλλο επιθετικό».

Αυτό συνέβη ιδιαίτερα από τότε που η PSG έσπασε τα ταμεία για να πείσει τον Mbappe να σνομπάρει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να υπογράψει επέκταση συμβολαίου το καλοκαίρι.

Η L’Equipe αναφέρει ότι η σχέση μεταξύ των δύο έχει επιδεινωθεί γρήγορα από την αρχή της σεζόν. Λένε ότι ο Εμπαπέ δεν θα ήταν αντίθετος στην πώληση του Νεϊμάρ, ο οποίος είναι στους πρωταθλητές Γαλλίας από το 2017, το καλοκαίρι καθώς ο νέος ποδοσφαιρικός σύμβουλος Λουίς Κάμπος αναμόρφωσε την ομάδα.

Ωστόσο, αυτή η αποχώρηση δεν έγινε και ο Neymar έχει πειστεί ότι ο Mbappe ήταν η κινητήρια δύναμη στην προσπάθεια να πείσει τη διοίκηση να τον πουλήσει.

Ενώ οι δύο παίκτες δημόσια μπορούν να χαμογελούν μαζί για να προσποιηθούν ότι όλα είναι καλά – και μπορούν να πανηγυρίσουν μαζί γκολ – στα παρασκήνια τα πράγματα φέρονται να είναι πολύ διαφορετικά.

Ο Λιονέλ Μέσι λειτουργεί ως μεσολαβητής μεταξύ τους για να κρατήσει δυνατή την PSG σε πρωτάθλημα και Champions League, αναφέρει η L’Equipe.

Ενώ κανένας παίκτης δεν ασχολήθηκε άμεσα με την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ τους, μπορεί κανείς να «διαβάσει» πολλά στις δηλώσεις τους.

Ο Mbappe, μιλώντας μετά τη νίκη της Γαλλίας επί της Αυστρίας, είπε: «Έχω πολύ περισσότερη ελευθερία εδώ [με τη Γαλλία]. Στο Παρίσι είναι διαφορετικά, δεν υπάρχει αυτό. Μου ζητείται να κάνω το pivot, είναι διαφορετικό».

Ο Νεϊμάρ, αφού η Βραζιλία κέρδισε τη Γκάνα στη Χάβρη, τέθηκε υπό αμφισβήτηση για τις σχέσεις με τον Μπαπέ. Απάντησε “με τον Kylian;” και μετά αποχώρησε από το χώρο της συνέντευξης!

Υπήρξε μια διαμάχη εντός γηπέδου μεταξύ των δύο σταρ για τα πέναλτι κατά τη διάρκεια της νίκης 5-2 της PSG επί της Μονπελιέ τον Αύγουστο. Ο Mbappe είχε χάσει ένα πέναλτι νωρίτερα στο παιχνίδι και πίστευε ότι θα είχε μια δεύτερη ευκαιρία όταν η PSG έπαιρνε άλλη μια. Ωστόσο, ο Νεϊμάρ πήρε την πρωτοβουλία να το εκτελέσει. Ο Mbappe αργότερα έβαλε ένα γκολ, αλλά αρνήθηκε να πανηγυρίσει, γεγονός που απογοήτευσε τους συμπαίκτες του.

Και οι δύο παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα στο σκοράρισμα με τον Νεϊμάρ να σκοράρει 10 φορές σε όλες τις διοργανώσεις τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν και τον Μπαπέ εννέα.

Το ξεκίνημα ήταν πολύ δυνατό για την Παρί σε ένα αήττητο σερί στη Ligue 1 με την PSG να απολαμβάνει προβάδισμα δύο πόντων στην κορυφή ενόψει του εντός έδρας αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου με τη Νίκαια.

Έχουν μπει επίσης ορμητικά στο Champions League με νίκες επί της Γιουβέντους και της Μακάμπι Χάιφα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Kia EV9 πέτυχε μια αξιοσημείωτη διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των World Car Awards στο...