Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταξιτζής βρήκε το πορτοφόλι του Νόιερ, ταξίδεψε 120 χλμ για να το παραδώσει και για ανταμοιβή έλαβε …μια φανέλα του! – Χαζίρ: “Είναι τσιγκούνης”

Ένας οδηγός ταξί στη Γερμανία έμεινε «οικτρά απογοητευμένος» με την μηδαμινή ανταμοιβή του αφού επέστρεψε το ξεχασμένο στο ταξί του πορτοφόλι του Μάνουελ Νόιερ.

Ο οδηγός, Hazir S., οδήγησε 120 χλμ για να παραδώσει το πορτοφόλι στον διάσημο τερματοφύλακα της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας, και παρά το γεγονός ότι το πορτοφόλι περιείχε περίπου 680 £ (800 ευρώ), ο Νόιερ αντάμειψε τον Χαζίρ με μια φανέλα τερματοφύλακα της Μπάγερν για τα έξοδά του.

Ο οδηγός έλαβε τη φανέλα ως ανταμοιβή δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή του πορτοφολιού, χωρίς σχόλιο ή ευχαριστήριο σημείωμα!

Είπε στο Sky Germany: «Η ανταμοιβή είναι κοροϊδία. Έχω τέσσερα παιδιά. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα με τη φανέλα».

Λέγεται ότι ο ταξιτζής είχε μεταφέρει τον Neuer και έναν φίλο του από την Odeonsplatz στο Μόναχο σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή Lehel και δεν κατάλαβε ότι ο θρυλικός φύλακας άφησε το πορτοφόλι του παρά μόνο λίγο αργότερα.

Ωστόσο, μόλις το βρήκε, δεν λυπήθηκε έξοδα για να το επιστρέψει και ισχυρίζεται ότι ξόδεψε «340 £» (400 ευρώ) για να το γυρίσει στον Νόιερ.

Σύμφωνα με το νόμο στη Γερμανία, οποιοσδήποτε επιστρέφει ακίνητο αξίας 425 £ (500 €) δικαιούται το 5% της αξίας και ένα επιπλέον 3% για ακίνητα αξίας πάνω από αυτό.

Έχοντας όμως διανύσει 120 χιλιόμετρα για να επιστρέψει το πορτοφόλι, ο οδηγός είναι ευνόητα θλιμμένος από την έλλειψη ευγνωμοσύνης του Νόιερ.

Ο 35χρονος δέκα φορές πρωταθλητής της Μπουντεσλίγκα θα έχει συμπαίκτη ένα νέο πρόσωπο στην καρδιά της άμυνάς του την επόμενη σεζόν, αφού ο σύλλογος επιβεβαίωσε την απόκτηση του Ολλανδού αμυντικού Matthijs de Ligt.
Ο 22χρονος μεταπήδησε από τη Γιουβέντους αυτή την εβδομάδα με μια συμφωνία 68 εκατομμυρίων λιρών, αφού απόλαυσε τρεις σεζόν στη Serie A.
Παρά το ενδιαφέρον από αλλού, ο Ντε Λιχτ επέλεξε να μετακομίσει στη Μπάγερν αφού τον συμβούλεψε ο προπονητής της εθνικής του ομάδας, λέγοντάς του ότι θα ‘ερωτευόταν’ τον σύλλογο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τον “πολιορκητικό κριό” της MG, το οικονομικό και καθόλα αξιόλογο SUV που ακούει στο όνομα ZS, η πολυφωνία των εκδόσεων μακροσκοπικά, απλά αποτελεί...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με τις πιο πρόσφατες σχεδιαστικές μελέτες του, την BMW Vision Neue Klasse sedan και την BMW Vision Neue Klasse X SAV, το BMW Group...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...