Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Σπαρτάκ τρολάρει την προσφορά της Μπάγερν για τον Μανέ με προσφορά των Βαυαρών για παίκτη της με όρο να κερδίσουν τη Γιουροβίζιον!

Η Σπαρτάκ Μόσχας χλεύασε την Μπάγερν Μονάχου για την «γελοία» προσφορά της για τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ. Οι Βαυροί λέγεται ότι πρόσφεραν περίπου 30 εκατομμύρια λίρες για τον Μανέ, αλλά περίπου 7 εκατομμύρια από αυτά εξαρτώνται από την επιτυχία του Champions League και της “Χρυσής Μπάλας“.

Ένα ρεπορτάζ στους Times ισχυρίστηκε ότι αυτά τα πρόσθετα εξαρτιόνταν από τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου στις επόμενες τρεις σεζόν της κορυφαίας διοργάνωσης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τον Μανέ να πάρει επίσης το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο σε κάθε μία από αυτές τις τρεις σεζόν.

Η Λίβερπουλ απέρριψε την προσφορά και την χαρακτήρισε «γελοία», με τον αθλητικό διευθυντή Τζούλιαν Ουάρντα να λέει ότι αποδέχεται προσφορά για τουλάχιστον 42,5 εκατομμύρια λίρες για τον παίκτη.

Mετά την εξέλιξη αυτή με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει χλευαστεί έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την άθλια προσφορά της, η Σπαρτάκ Μόσχας έσπευσε να αστειευτεί με τον Βαυαρικό σύλλογο.

Δημοσίευσε τρολ προσφορά της Μπάγερν Μονάχου στη Σπαρτάκ, στην οποία προσφέρει 1000 ευρώ έναντι στον ρωσικό σύλλογο για τον σταρ της Αλεξάντερ Σομπόλεφ.

Η φάρσα συνεχίζεται όταν η επιστολή αναφέρεται στα πρόσθετα που προσφέρει ο γερμανικός σύλλογος για τον Sobolev, με 10 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρονται να εξαρτώνται από τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου στη Eurovision!

Εν τω μεταξύ, για αστείο, προσφέρονται επιπλέον 15 εκατομμύρια ευρώ σε πρόσθετα εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίσει ένα τρόπαιο.

Επιπλέον, υπάρχουν άλλα 20 εκατομμύρια ευρώ σε προσφορά για τον παίκτη εάν ο Λιονέλ Μέσι πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ρωσικού συλλόγου είναι γνωστά για τέτοιου είδους αστεία, με τον λογαριασμό τους να κερδίζει συχνά την προσοχή για τις χιουμοριστικές εμπνεύσεις που τραβούν την προσοχή στο Twitter.

Η επιστολή ολοκληρώνεται με «Με εκτίμηση, Μπάγερν Μονάχου» μαζί με μια απομίμηση υπογραφής.

Το “κυνήγι” του Μανέ από την Μπάγερν Μονάχου λέγεται ότι ήταν πιο περίπλοκο από την άρνησή τους να επιτρέψουν στον Πολωνό επιθετικό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να φύγει από τον σύλλογο για κάτι λιγότερο από 40 εκατομμύρια £ που ζητούσε.

Ο Λεβαντόφσκι, όπως και ο Μανέ, έχει μόνο ένα χρόνο για να ολοκληρώσει το τρέχον συμβόλαιό του, αλλά είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από τον Σενεγαλέζο φορ.
Η Μπαρτσελόνα πιστεύεται ότι είναι ο προορισμός που επιθυμεί περισσότερο ο Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό να λέγεται ότι αισθάνθηκε ασέβεια από την επιδίωξη της Μπάγερν Μονάχου για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...