Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λεβαντόφσκι: «Κάτι πέθανε μέσα μου για την Μπάγερν, είναι ξεκάθαρο ότι θέλω να φύγω»

Ο σταρ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, επιτέθηκε στον σύλλογο για άλλη μια φορά δηλώνοντας ότι κάτι «πέθανε» μέσα του για την βαυαρική ομάδα και με το να τον κρατήσει εκεί παρά τις επιθυμίες του, θα βλάψει τη φήμη τους και την εικόνα τους.

Ο Λεβαντόφσκι έχει μιλήσει δημόσια για την επιθυμία του προς το διοικητικό συμβούλιο να εγκαταλείψει την Μπάγερν αυτό το καλοκαίρι, με την Μπαρτσελόνα να είναι στις προτιμήσεις του.

Τον περασμένο μήνα, ο 33χρονος υπέβαλε αίτημα μεταγραφής και όταν πρόσφατα ενημέρωσε για τις προθέσεις του, κατηγόρησε την ομάδα του για έλλειψη «πίστης και σεβασμού» μετά από οκτώ χρόνια γεμάτα τρόπαια και προσφορά.

«Θέλω απλώς να φύγω από την Μπάγερν. Η πίστη και ο σεβασμός είναι πιο σημαντικά από τη δουλειά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρούμε μια λύση μαζί», είπε στο Sport Onet.

«<em>Δεν ήθελαν να με ακούσουν μέχρι το τέλος. Κάτι πέθανε μέσα μου – και είναι αδύνατο να το ξεπεράσω. Ακόμα κι αν θέλεις να είσαι επαγγελματίας, δεν μπορείς να το αναπληρώσεις. Καμία άλλη πρόταση δεν εξετάστηκε καν από εμένα εκτός από αυτή της Μπαρτσελόνα. Θέλω να φύγω από την Μπάγερν, αυτό είναι ξεκάθαρο.

Τόσα χρόνια στο σύλλογο ήμουν πάντα έτοιμος, διαθέσιμος, παρά τους τραυματισμούς και τον πόνο, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Νομίζω ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε μια καλή λύση και για τις δύο πλευρές. Και να μην ψάχνουμε για μονόπλευρη απόφαση.

Δεν ψάχνω για μονομερή λύση, που δεν έχει νόημα, όχι μετά από τόσο καιρό, μετά από μια τόσο επιτυχημένη εποχή και με τη θέληση και την υποστήριξή μου».

Η απογοήτευση του Λεβαντόφσκι συνεχίστηκε καθώς προειδοποίησε τη Μπάγερν ότι κανένας πιθανός αστέρας δεν θα θέλει να ενταχθεί στον σύλλογο στο μέλλον εάν δεν του επιτρέψουν να τελειώσει την οκταετή παραμονή του στο Allianz Stadium.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ, έχει ακουστεί έντονα ως ο πιθανός αντικαταστάτης του αυτό το καλοκαίρι.

«Τι είδους παίκτης θα θέλει να πάει στην Μπάγερν γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σε αυτούς; Πού είναι λοιπόν η πίστη και ο σεβασμός;
Ήμουν πάντα έτοιμος, πέρασα οκτώ όμορφα χρόνια εδώ, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και θα ήθελα να μείνει έτσι στο μυαλό μου
».

Το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι με την Μπάγερν έχει διάρκεια έως το 2023, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να υπογράψει παράταση και θέλει να αποχωρήσει.

Έχει απολαύσει μια συγκλονιστική οκταετία στη Βαυαρία, έχοντας πετύχει 344 γκολ σε 375 εμφανίσεις. Τη φετινή σεζόν σημείωσε 50 γκολ σε 46 αγώνες.

Από τότε που έφτασε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2014, ο Νο 9 της Μπάγερν έχει κερδίσει 14 μεγάλες διακρίσεις στον σύλλογο – συμπεριλαμβανομένων οκτώ τίτλων Μπουντεσλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ 2019-20.

Πηγή: Dailymail
Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Έμφραγμα» αναμένεται να προκαλέσει στην Αθήνα και σε μεγάλο κομμάτι της χώρας η αυριανή απεργία, την οποία έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ. Η συμμετοχή συνδικάτων...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομαλά ολοκληρώθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο εφαρμογής του νέου πλαισίου ψηφιακής εισόδου των θεατών στα γήπεδα της Super League 1. Μέχρι σήμερα (15/4) 15.000 φίλαθλοι...