Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Xάαλαντ: «Ο Μιλόσεβιτς με αποκάλεσε πόρνη και απείλησε ότι θα μου σπάσει τα πόδια»

Το νέο απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, κατηγόρησε τον Σουηδό αμυντικό Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς ότι τον αποκάλεσε «πόρνη» και ότι απείλησε να του σπάσει τα πόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα τους στο Nations League το βράδυ της Κυριακής.

Ο Χάαλαντ ήταν βασικός για τη Νορβηγία καθώς τα δύο του γκολ την οδήγησαν στη νίκη εναντίον των Σκανδιναβών αντιπάλων της στο Friends Arena της Σόλνα.

Ωστόσο, ο επιθετικός, ο οποίος εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι με μια συμφωνία 51 εκατομμυρίων λιρών αυτό το καλοκαίρι, φάνηκε να είναι αντικείμενο επιδοκιμασίας από τον Σουηδό αντίπαλό του.
Το βίντεο φαίνεται να δείχνει τον αμυντικό της AIK Μιλόσεβιτς να μιλά σε έντονο ύφος με τον Χάαλαντ τουλάχιστον δύο φορές.

Ερωτηθείς για το περιστατικό μετά το παιχνίδι, ο Χάαλαντ είπε στο TV2 Norway: «Πρώτα με αποκάλεσε πόρνη, κάτι που μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν είμαι, και μου είπε ότι θα μου έσπαγε τα πόδια. Μετά σκόραρα ένα λεπτό αργότερα».

Ο Μιλόσεβιτς ρωτήθηκε επίσης για το περιστατικό, αλλά αρνήθηκε ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο, παρά το βίντεο.
«Είναι πολύ αγενές να λες αυτό που λέει, γιατί δεν μιλάω νορβηγικά και δεν μιλάει σουηδικά, επομένως δεν ξέρω πώς πρέπει να επικοινωνούμε», είπε.

«Δεν μιλάω αγγλικά στο γήπεδο, οπότε είναι περίεργο που λέει πράγματα που δεν έχω πει».
Ο Χάαλαντ δεν φάνηκε να επηρρεάζεται από το συμβάν, με βίντεο μέσα από τα αποδυτήρια που τον δείχνουν να ακούει το Wonderwall by Oasis, καθώς και να πανηγυρίζει τη νίκη με μερικούς από τους συμπαίκτες του Νορβηγούς.

Η νίκη στη σύγκρουσή της με τη Σουηδία στο Nations League έφερε τη Νορβηγία στην κορυφή του 4ου ομίλου League B. Έχει κερδίσει και τις δύο αναμετρήσεις μέχρι σήμερα και απέχει τρεις βαθμούς από τη Σερβία και τη Σουηδία.

Πηγή: Dailymail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα το Survivor, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια ανακοίνωση – βόμβα...

LIFESTYLE

“Είμαι φυσικά ανοιχτή για το GNTM, είναι το πρότζεκτ που με έφερε στην Ελλάδα και με ανέδειξε” παραδέχεται, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε...

ΔΙΕΘΝΗ

Ματαιώθηκε η προεκλογική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο Ουίλμινγκτον της Βόρειας Καρολίνας, μισή ώρα προτού ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θύμα επίθεσης έπεσε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα Αγγελική Δεληκάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του proininews, όλα έγιναν σήμερα το πρωί μέσα στην...