Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θύρα 7: «Οι περισσότεροι παίκτες είναι ανάξιοι για τον Ολυμπιακό και θα φύγουν»

Ανακοίνωση / ποστάρισμα της Θύρας 7 (γραμμένη σε Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά) τόσο για το ρόστερ του Ολυμπιακού όσο και για την φιέστα του Σαββάτου(14/5) με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Gate 7 Official. Οι περισσότεροι παίκτες είναι ανάξιοι για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και θα φύγουν από την ομάδα! Ελπίζουμε να μην επαναληφθούν τα φετινά λάθη!

Most players aren’t worthy of playing for Olympiakos and will leave the team. We hope that this year’s mistakes are not repeated.

La plupart des joueurs sont indignes de l’Olympiakos et quitteront l’equipe! Nous esperons que les erreurs de cette annee ne se reproduiront pas!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι για 47η φορά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδος ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ μοναδικό και απλησίαστο! Όμως πολλοί που φοράνε την ΙΕΡΗ ερυθρόλευκη και ριγωτή, ειδικά τους τελευταίους μήνες, μετά από την ουσιαστική κατάκτηση του πρωταθλήματος, αποδείχτηκαν κατώτεροι των πάντα υψηλών απαιτήσεων και προσδοκιών όλης της ερυθρόλευκης οικογένειας! Όλοι αυτοί που είναι πολλοί και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ικανοί ή αδιαφόρησαν, για την επίτευξη όλων των στόχων της ομάδας, πέραν του πάντα ΒΑΣΙΚΟΥ και ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ στόχου τον οποίο και πέτυχαν την κατάκτηση δηλαδή του πρωταθλήματος!

Αυτοί λοιπόν, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ στον ΘΡΥΛΟ και είναι δεδομένο ότι ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ! Το Σάββατο που μας έρχεται, η ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι στο γήπεδο να γιορτάσουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε! Το πρωτάθλημα που γεμίζει με υπερηφάνεια τον λαό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αυτό που θέλουν σαν τρελοί να κατακτήσουν οι αντίπαλοι του! 47ο πρωτάθλημα και 3ο σερί με VAR και ξένους διαιτητές.

Ίσα με αυτά που έχει ο νάνος του βορρά σε όλη του την ιστορία και περισσότερα απ’ ότι έχει ο Αττιτλιακός Βοτανικού ή Τουρνουαϊκός τα τελευταία 26 χρόνια!!

Αναμένουμε την επόμενη χρονιά και περιμένουμε να διορθωθούνε όλα τα κακώς κείμενα ώστε να δημιουργηθεί ΚΑΙ ΠΑΛΙ μια ομάδα όπως αυτή της προηγούμενης τριετίας την οποία ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ και αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ακόμα και οι κομπλεξικοί εχθροί της.»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...