Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρικσεν: «Θέλω να παίξω στο Μουντιάλ»

Ο Δανός διεθνής, Κρίστιαν Έρικσεν, δήλωσε την Τρίτη (4/01) ότι στόχος του ήταν να παίξει στο εφετινό Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ καθώς προχωρά η ανάρρωσή του μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στον εναρκτήριο αγώνα της ομάδας του στο Euro 2020, τον περασμένο Ιούνιο.

Ο 29χρονος άσος δεν έχει παίξει από το ματς με την Φινλανδία, όταν έλαβε σωτήρια βοήθεια μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο. Η Ίντερ έλυσε το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου τον περασμένο μήνα, αφού του απαγορεύτηκε ν΄ αγωνιστεί ξανά στην Ιταλία λόγω του εμφυτεύματος που του τοποθετήθηκε στην καρδιά.

Σε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο DR της Δανίας, ο Έρικσεν είπε ότι ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και σίγουρος ότι θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

«Στόχος μου είναι να παίξω στο Μουντιάλ του Κατάρ… αυτή ήταν η νοοτροπία μου από παλιά. Το αν θα με επιλέξουν είναι άλλο πράγμα, αλλά είναι όνειρό μου να επιστρέψω. Άρα μέχρι τότε θα παίξω και θ΄ αποδείξω ότι μπορώ να βρεθώ στο ίδιο επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο Δανός διεθνής.

Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ και της Τότεναμ προπονείται με την ελβετική Κιάσο, ομάδα τρίτης κατηγορίας, τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης. Πρόσθεσε ακόμη ότι η καρδιά του «δεν ήταν εμπόδιο», προσθέτοντας ότι η εκδήλωση στο Parken Stadium της Κοπεγχάγης είναι απίθανο να επαναληφθεί.

«Το όνειρό μου είναι να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα και να παίξω ξανά στο Πάρκεν και να αποδείξω ότι αυτό που συνέβη, συνέβη μια φορά. Και πάλι, εναπόκειται στον προπονητή να αξιολογήσει το επίπεδό μου», σχολίασε.

Ο Έρικσεν έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης τους τελευταίους έξι μήνες, τα οποία, όπως είπε, βοήθησαν σημαντικά την ανάρρωσή του. «Ήταν περίεργο, γιατί δεν περίμενα οι άνθρωποι να στείλουν λουλούδια επειδή είχα πεθάνει για πέντε λεπτά… αλλά ήταν πολύ ωραίο από όλους και ήταν μεγάλη βοήθεια να λάβω όλες αυτές τις καλύτερες ευχές. Και οι άνθρωποι γράφουν ακόμα σε μένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων διαλυτών προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε Πάτρα και Εύζωνες. Εντοπίστηκαν περισσότερα από 250.000 κιλά, τα...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΥΠΑΑΤ στέκεται στο πλευρό των παραγωγών της Εύβοιας και τους στηρίζει για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις διαδοχικές καταστροφές...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εστιάζοντας αποκλειστικά στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου (GHG), η έκθεση καλύπτει τον κύκλο ζωής του αυτοκινήτου, από την εξόρυξη και την κατεργασία πρώτων υλών...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό θα ικανοποιήσει τους εργαζόμενους, διότι λαμβάνει υπόψη όχι μόνο τον πληθωρισμό, αλλά και τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας,...