Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύτηκε η εγκυμονούσα παρουσιάστρια, υπό άκρα μυστικότητα

Ιωάννα Μαλέσκου: Η εγκυμονούσα Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν, υπό άκρα μυστικότητα. Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 30 Mαρτίου, στις 12:00 στο Δημαρχείο Ραφήνας.

Η παρουσιάστρια λέγεται πως ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, ενώ πολύ σύντομα θα πάρει στα χέρια της το πρώτο της παιδί καθώς είναι στον μήνα της.

Σε χθεσινή έξοδό της, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε πει στις κάμερες: «Ο γάμος θα γίνει πολύ άμεσα, μιας και μετράμε πλέον μέρες. Διαδικαστικό είναι όλο. Πιο πολύ για το μωράκι και μετά βλέπουμε. Δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα της κόρης μου, να τη δούμε κιόλας».

Σε παλαιότερες δηλώσεις της η Ιωάννα Μαλέσκου είχε αναφερθεί στον γάμο της, στο όνομα του μωρού που έρχεται αλλά και στην τηλεοπτική της επιστροφή.

«Μετράω αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού μου. Έχω μπει στην τελική ευθεία. Δεν κρύβω ότι θα παντρευτώ, απλά είμαι διακριτική σε ό,τι αφορά την προσωπική και οικογενειακή ζωή μου. Επειδή βρίσκομαι και σε μια ιδιάζουσα κατάσταση δεν είναι κάτι που θέλω να επικοινωνήσω. Ο γάμος μου θα δρομολογηθεί άμεσα και θα γίνει για εμάς, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Θα είναι πολιτικός γάμος. Η εγκυμοσύνη μου κυλάει καλά, προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη μπορώ» αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όσον αφορά στο όνομα που θα πάρει η κόρη της, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Υπάρχει ένα όνομα που έχει συναισθηματική αξία για εμάς, αλλά περιμένουμε να τη δούμε πρώτα».

«Δεν θα ήθελα να μοιραστώ το πώς έγινε η πρόταση γάμου. Στη ζωή μου δεν ονειρευόμουν προτάσεις αλλά μια ωραία οικογένεια και έναν άνθρωπο στο πλευρό μου να με στηρίζει» αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου για την πρόταση γάμου.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο σύντροφός μου είναι κούκλος»

Ως προς τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον σύντροφό της, ανέφερε πως του είπε απλά ότι «περιμένουμε μωράκι».

«Ο σύντροφός μου είναι κούκλος. Να πάρει το μωράκι τα πάντα από αυτόν», συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν ξέρω αν πρέπει χρονικά να τοποθετήσω το πότε θα είναι σωστό και ιδανικό να γίνει η επιστροφή μου στην τηλεόραση. Σίγουρα όμως είναι κάτι που θέλω και εύχομαι να γίνει σωστά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αισθάνεται, όπως έχει δηλώσει, ότι θα επέστρεφε πιο κατασταλαγμένη σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά.

«Μου λείπει η δουλειά. Ένα κομμάτι μέσα μου θέλει να στύψει την πέτρα! Ξέρω ότι επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα είμαι μια διαφορετική Ιωάννα, μια πιο συνειδητοποιημένη, κατασταλαγμένη και ώριμη Ιωάννα, η οποία δεν είναι μόνη της πια. Επομένως, νιώθω ότι δεν με φοβίζει τίποτα. Έχω απίστευτη δύναμη, την οποία απέκτησα ξαφνικά, με ωραίο τρόπο και αφού προηγήθηκαν καταστάσεις που με δίδαξαν πολλά», σημείωνε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και στους τέσσερις ομίλους: 1ος όμιλος Θερμαϊκός Θέρμης – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 4-0 ΑΟ Χανιώτης – Ορέστης...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τζο Ράγκλαντ ήταν εντυπωσιακός με 24 πόντους, ενώ είχε βοήθειες από τους Κένι Ουίλιαμς (18π.) και Νέιτ Ρένφρο (12π.). όμως δεν έφταναν για...

ΕΛΛΑΔΑ

Συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι και εγκαυματίες που παλεύουν ακόμα με τα σωματικά και ψυχικά τους τραύματα, μίλησαν στο ΕΡΤNEWS και την Κατερίνα Φάκα....

ΕΛΛΑΔΑ

Τη διερεύνηση του ενδεχομένου να μπορεί να ασκηθεί αυτεπάγγελτη έφεση ως προς 15 κατηγορούμενους που αθωωθήκαν για το Μάτι, ζητεί με σημερινή παραγγελία της...