Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Νίκος Σεργιανόπουλος: 14 χρόνια από την άγρια δολοφονία του ηθοποιού

Σαν σήμερα, 14 χρόνια πριν, έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, δολοφονημένος με 21 μαχαιριές. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης, ο εσωστρεφής Νίκος, ο φίλος, ο συνάδερφος, όλα όσα ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος για τους συναδέρφους τους και τους δικούς του ανθρώπους.

Όλα αυτά που λείπουν εδώ και 14 χρόνια.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε τη Πέμπτη 4 Ιουνίου του 2008 δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι, φέροντας στο σώμα του 21 μαχαιριές.

Μετά από δύο μήνες, και τη λήψη δαχτυλικών αποτυπωμάτων από το σπίτι συλλαμβάνεται ένας 30χρονος άντρας, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας πως ο ηθοποιός του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Το έγκλημα συγκλόνισε το πανελλήνιο με αποτέλεσμα να απασχολήσει για τουλάχιστον δύο μήνες τα μέσα ενημέρωσης, ενώ ο δράστης καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Σχεδόν 1.5 χρόνο μετά, έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του ηθοποιού και ακολούθησε ο σύζυγος της αδερφής του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος «μπήκε» σε όλα τα ελληνικά σπίτια μέσω της σειράς «Δύο Ξένοι». Η συμπρωταγωνίστριά του, Εβελίνα Παπούλια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως αντιμετώπισε τον χαμό του με «σιωπή, γιατί δεν της άρεσε να ακούει να μιλάνε όλοι για τον Νίκο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων των νόμων που επεκτείνουν την απαγόρευση του καπνίσματος σε εσωτερικούς ή πολυσύχναστους εξωτερικούς χώρους, είναι η διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς, γράφει...